Cel mai mic motor pus vreodată pe Range Rover Sport

Autor: Marius Vișan 17 aug. 2016 Știri auto

 


Odată cu includerea motorului diesel de 2.0 litri în familia sa, Land Rover a prezentat cea mai eficientă variantă Range Rover Sport produsă vreodată, anunţă Carscoops.com

Disponibil pe modelul 2017, motorul de 2.0 litri ce echipează Range Rover Sport produce 240 de CP si un impresionant cuplu de 500 Nm, rezultând într-un sprint de la 0 la 100 de km / h, în 8 secunde.

Motorul poate că nu se încadrează cum trebuie în denumirea „Sport”, dar cu siguranţă oferă clienţilor o alternativă interesantă la familiarul V8 supraalimentat, de 5.0 litri.

Opţional, clienţii din Marea Britanie vor avea posibilitatea să opteze pentru motorul V6 supraalimentat, de 3.0 litri, care produce 340 de CP şi un cuplu de 450 Nm. Acesta face ca maşina să ajungă de la 0 la 100 de km/h în 7,1 secunde. 

Pe lângă aceste motoare, modele din 2017 vor veni cu o serie de tehnologii suplimentare şi echipamentelor de siguranţă. Acestea includ sisteme ca Advanced Tow Assist, Blind Spot Assist şi ntelligent Speed Limiter.

De asemenea, cel mai recent model Sport va fi împodobit cu cel mai recent sistem de infotainment denumit InControl Touch Pro. Dispunând de un ecran de 10 inch, cu doi inci mai mare decât la modelul precedent, sistemul a fost simplificat şi include Pro Services, care permite utilizatorilor să descarce şi să instaleze aplicaţii direct în sistem.


Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide