Acesta este cel mai nervos șofer. Se bate cu pompa în benzinărie. VIDEO

Autor: ProMotor 13 mai 2020 Știri auto

Imaginile cu un șofer furios au devenit virale în mediul online. În filmarea făcută publică de autorități, un bărbat se vede cum lovește violent o pompă de alimentare dintr-o benzinărie.

GALERIE FOTO

Incidentul a avut loc în orașul canadian Brandon. Un șofer sosit cu mașina la benzinărie ca să alimenteze are o criză de nervi în timp ce pompa toarnă carburant în rezervorul mașinii sale.

Bărbatul  se vede lovind mai întâi cu palma. Se sprijină apoi pe montantul spate și pe luneta mașinii sale și lovește cu picioarele. Câteva secunde mai târziu, în loc să se calmeze, mai trage câțiva pumni.

Criza de furie nu se încheie aici. Din contră! Tot mai furios, omul scoate pistolul de alimentare și lovește cu el. Filmarea nu are sunet, dar în imagini, bărbatul se vede gesticulând furios și vorbind cu cineva, dar obiectul furiei sale nu intră în cadru.

Surprinzător, cei care se ocupă de paza benzinăriei nu au intervenit. Șoferul nervos aruncă pistolul pompei de alimentare și se pregătește să urce în mașină fără să plătească, atunci când filmarea se întrerupe.

De ce a fost acest șofer atât de nervos?

Poliția din Brandon, Canada, a făcut publice imaginile cu șoferul nervos și a dezvăluit o serii de detalii cu privire la incidentul care a uimit internetul. Oamenii legii au explicat că bărbatul s-a înfuriat pentru că angajații benzinăriei i-au cerut să plătească înainte de a alimenta.

Intră în GALERIA FOTO

Poliția a deschis un dosar penal și au cerut ajutorul localnicilor pentru identificarea bărbatului. În urma atacului său, pompa a suferit avarii multiple. Când va fi găsit, acesta va fi sancționat penal pentru distrugere. “Ne-ar plăcea să-l aruncăm în rezervor!”, glumesc polițiștii din Brandon pe Twitter.

Sperăm că șoferul s-a calmat înainte de a ajunge pe drumul public pentru că nimănui nu i-ar plăcea să se întâlnească pe șosea cu un șofer nervos.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide