Cel mai nou model de la grila de start: LEGO Technic Ferrari 488 GTE – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan 14 dec. 2020 Știri auto

LEGO dezvăluie cel mai nou model de la grila de start: LEGO Technic Ferrari 488 GTE “AF CORSE #51”. Modelul iconic este reprodus în detaliu pentru a transmite același aer inconfundabil ca originalul. Este primul model LEGO Technic creat alături de Ferrari și continuă un parteneriat între cele două branduri de peste 15 ani.

Model Ferrari în formă LEGO Technic înglobează detalii de design unice, fiind o replică exactă a modelului de circuit Ferrari. Cu un look agresiv, include suspensii față-spate, linii aerodinamice, un motor V8 cu pistoane în mișcare și volan cu simbolul brandului, căluțul cabrat, pentru mai multă autenticitate. Numărul de cursă original, abțibilduri cu sponsori și vopseaua tricoloră vin în completarea unui model epic.

VIDEO

Creat pentru a ajuta fanii LEGO și pasionații de curse să simtă emoțiile asociate benzii de viteză de pe circuit, modelul de 48 cm este realizat din 1677 de piese LEGO Technic, fiind astfel un proiect captivant și totodată unul plin de satisfacții, destinat fanilor cu vârste de peste 18 ani, pasionați de cursele de viteză de circuit, motorsport și automobile Ferrari.

Odată finalizat, modelul poate fi testat sau doar expus

„Șansa de a reproduce un model Ferrari în formă LEGO Technic e un vis din copilărie care devine realitate”, menționează Lars Krogh Jensen, Designer LEGO Technic. „Ferrari este recunoscut pentru autovehiculele incredibile, așa că am știut că trebuie să împing limitele sistemului LEGO Technic pentru a aduce un omagiu acestui model iconic de circuit. Modelul reproduce silueta sofisticată a originalului, incluzând totodată și detalii tehnice, pentru a putea reda adevărata natură a 488 GTE. Construirea sa reprezintă o provocare pentru orice fan care apreciază un design excelent și își dorește să afle mai multe detalii de inginerie și tehnologie de care această machetă impresionantă dispune.”

LEGO Technic 42125 Ferrari 488 GTE “AF Corse #51” va fi disponibil începând de la 1 Ianuarie 2021 la prețul recomandat de 899 RON.

Misiunea Grupului LEGO este de a inspira și dezvolta constructorii de mâine, prin joacă și învățare creativă. LEGO System in Play, ce are la bază cărămizile LEGO, le permite copiilor și fanilor de orice vârstă, să construiască și să reconstruiască orice își pot imagina.

Grupul LEGO a fost fondat în Billund, Danemarca în 1932 de Ole Kirk Kristiansen. Numele este derivat din două cuvinte daneze, LEg GOdt, cu semnificația „Joacă bine”. Astăzi, Grupul LEGO continuă să fie o companie de familie, cu sediul central în Billund. Produsele LEGO sunt comercializate în peste 130 de țări din întreaga lume.

Intră în Galeria Foto

Cel mai recent model de la grila de start: LEGO Technic Ferrari 488 GTE “AF CORSE #51”
Cel mai recent model de la grila de start: LEGO Technic Ferrari 488 GTE “AF CORSE #51”
Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:

Sursa foto: LEGO


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide