Cel mai ofticos vânzător de mașini. A preferat să facă mașina „pachet” decât să lase la preț – VIDEO

Autor: Marius Vișan 31 oct. 2019 Știri auto

Cel mai ofticos vânzător de mașini a luat o decizie cu adevărat ciudată!

Atunci când se confruntă cu o ofertă neconvenabilă majoritatea celor care vând mașini  o resping și își continuă viața. Nu și Daniel Gagliardi, proprietar al unui Dodge Charger 500 foarte rar.

Bărbatul s-a săturat de ofertele proaste și a luat o decizie cu adevărat ciudată.

Pentru a le da o lecție clienților el a dus mașina clasică la un centru de reciclare a metalelor și a zdrobit-o cu buldozerul. Multe dintre părțile mașinii ar fi putut ajunge la alți colecționari, dar domnul Gagliardi a decis să facă altfel.

Vânzătorul nervos spune că va face același lucru și cu următorul muscle car, fără ezitare. El și-a pus un prieten (părea foarte emoționat, după cât de tare îi tremurau mâinile) să filmeze întreaga scenă, și a încărcat videoul online, astfel încât cei care vor avea intenția să facă oferte „proaste” pe viitor, să vadă cu cine au de-a face.

Dodge Charger 500

Povestea spune că Daniel Gagliardi și-a dorit 10.000 de dolari pentru acest Dodge Charger din 1970. Distrugând mașina s-a asigurat că toată lumea are de pierdut din această afacere: el însuși pentru că a pierdut un posibil profit, proprietarii de Dodge Charger 500 care aveau nevoie de piese, dar și colecționarii care au văzut cum este strivită această mașină rară.

VIDEO

Sursă: Carscoops

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Carscoops


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide