Cel mai rapid brad de Crăciun din lume este transportat cu un Jeep Grand Cherokee modificat

Autor: Elena Luchian 24 dec. 2019 Știri auto

Cel mai rapid brad de Crăciun din lume este transportat cu un Jeep Grand Cherokee modificat de Hennessey. SUV-ul, cu bradul pe acoperiș, atinge 291 km/h pe un drum public.

Intră în galeria foto

Tuner-ul american a apelat la ajutorul unui pilot profesionist pentru a reuși recordul. Bradul a fost bine ancorat pe acoperișul SUV-ului cu motor V8, pentru a nu se desprinde de acolo.

Cu noua lor creație, speicaliștii în tuning și-au bătut recordul înregistrat cu doi ani în urmă cu un Dodge Challenger SRT Hellcat, care atinsese 280 km/h, tot cu un brad pe acoperiș.

Hennessey oferă diferite pachete pentru Jeep Grand Cherokee Trackhawk, care ridică puterea SUV-ului la 850, 1.000 sau 1.200 de cai putere. Modelul folosit pentru recordul celui mai rapid brad a fost cel intermediar.

În versiune standard, Trackhawk vine cu o viteză maximă de 290 km/h, dar trebuie să ținem cont de faptul că bradul de pe acoperiș i-a modificat serios coeficientul aerodinamic.

Nu garantăm pentru starea bradului, așa că dacă doriți să nu-l duceți acasă cu ramurile goale, respectați limitele de viteză. Dar cu siguranță, mașina i-ar fi de folos lui Moș Crăciun, care trebuie să facă înconjurul lumii în această noapte.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide