Cel mai slab șofer din fotbal? Pep Guardiola a făcut praf mașini în valoare de jumătate de milion de euro

Autor: Elena Luchian 13 ian. 2020 Știri auto

Pep Guardiola pare să fie cel mai slab șofer din fotbal. Antrenorul a stricat mașini în valoare de jumătate de milion de euro. Și toate în doar 3 ani de zile, de când antrenează Manchester City.

GALERIE FOTO

Pep Guardiola conduce cu success echipa Manchester City, dar nu și mașinile care i-au ajuns pe mână. Se pare că rularea pe partea stângă a carosabilului nu-i priește.

Antrenorul în vârstă de 48 de ani și-a trecut în palmares patru mașini stricate: un Mercedes-Benz GLE cumpărat de club cu 94.000 de euro, un Range Rover de 180.000 de euro, un Bentley GTX700 cotat la 235.000 de euro, și un Mini Cooper, achiziționat cu 35.000 de euro.

Aceste informații apar în cartea scrisă de Lu Martin și Pol Ballus, “The Making of a Superteam” (“Construirea unei super-echipe”). Cei doi autori spun că nici pe vremea când antrena la Barcelona nu era un șofer chibzuit.

“Oglinzile laterale ale mașinilor sale nu au viață lungă și chiar a reușit performanța de a umple rezervorul unui Range Rover cu motor diesel cu benzină, apoi de a mutila un Bentley argintiu.”

“Este genial în multe privințe, dar șofatul nu este printre ele”, explică în carte un personaj care a dorit să-și păstreze anonimatul.

Antrenorul ajuns la City în 2016, conduce acum un Nissan Leaf.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: El Espanol



Comentarii
Inchide