Cel mai sportiv Tiguan vine în 2019. Cum arată rivalul lui BMW X6 – FOTO

Autor: Marius Vișan 02 mai 2018 Știri auto

Volkswagen încearcă să urmeze tendinţa care doreşte ca SUV-urile să fie disponibile în două versiuni: una practică, „normală” şi una sportivă „coupe”.

Programat să apară anul viitor, conform celor de la Carscoops, Tiguan Coupe (nume neconfirmat) va fi disponibil tot în versiunea cu cinci uşi, desi designul caroseriei va fi considerabil mai sportiv.

În timp ce exteriorul se va deosebi în mod semnificativ, cabina va rămâne destul de identică cu cea obişnuită a lui Tiguan, noul model având acelaşi tablou de bord. 

Citeşte şi Volkswagen CrossBlue Coupe – toate informaţiile cu rivalul lui BMW X6

Gama de motoare va cuprinde propulsoarele de bază care vor fi oferite cu tracţiune faţă, în timp ce sistemul de tracţiune integrală 4Motion va fi oferit în specificaţiile mai scumpe.

Nu în ultimul rând, modelul Volkswagen Tiguan Coupe va beneficia de o altă reglare a suspensiilor pentru a sublinia caracterul său sportiv.

Întrucât publicaţia nu citează o sursă oficială pentru această informaţie, o să o luăm ca pe un zvon. Pe de altă parte, constructorul german a confirmat deja o versiune decapotabilă a modelului T-Roc, care va fi lansat în 2020, iar asta înseamnă că vor fi lansate produse noi, cererea pentru crossover-uri şi SUV-uri fiind destul de mare.

GALERIE FOTO

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide