Cel mai tare pick-up de vânzare în România este un Ford adus din America

Autor: David Andrei 02 apr. 2021 Știri auto

Colos de vânzare în România. Cel mai tare pick-up din țara noastră este un Ford F-150 adus din America. Este roșu și are peste 300 de cai putere.

GALERIE FOTO

Se vinde în România un pick-up care ar fi întors capete și în America, acolo unde lumea este obișnuită să vadă modele F-150 în trafic. Este vorba despre un Ford F-150 XLT, produs în anul 2016 și adus recent de dincolo de Atlantic

Ford-ul are un motor de 2,7 litri pe benzină. Unitatea dezvoltă 324 de cai putere și este cuplată la o transmisie automată și la un sistem de tracțiune integrală. 94.200 de kilometri a parcurs vehiculul care este deja înmatriculat în România.

Modelul se adresează și familiilor mari, pentru că este într-o configurație cu șase locuri.

Cât costă acest pick-up Ford F-150 la mâna a doua?

Vehiculul arată extrem de spectaculos. Cu proporții intimidante, acesta este vopsit în roșu cu accente contrastante negre. Negre sunt bullbar-ul din fier, pragurile și jantele de 20 de inci, dar și partea inferioară a oglinzilor uriașe. Ies în evidență etrierele vopsite în roșu.

Anunțul de vânzare publicat pe autovit.ro include o listă lungă de dotări. Proprietarul propune și un set de oglinzi mai mici pentru cei care ar putea fi deranjați de cele tip heavy duty. Un hardtop fracționabil acoperă bena cu o lungime de 2 metri. Se regăsesc la bord un sistem de aer condiționat și o instalație de încălzire auxiliară. Parbrizul este încălzit, încălzite sunt și scaunele din față. Toate sunt îmbrăcate în piele neagră.

Modelul nu a făcut niciodată incursiuni în off-road, spune cel care vinde pick-up-ul. Încă un avantaj pentru cei care și-l doresc este că aceste este încadrat ca autoutilitară, iar impozitul pe an este – scrie în anunț – 410 lei.

Pentru Ford-ul spectaculos, produs cu cinci ani în urmă, proprietarul cere 39.400 de euro.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:



Comentarii
Inchide