Cel mai vândut SUV din lume în 2021. Este primul SUV din istorie care ajunge pe locul întâi

Autor: Marius Vișan 02 iul. 2022 Știri auto

A face o listă cu cele mai populare modele de mașini din lume nu este o sarcină ușoară, însă cei de la site-ul Fiatgroupworld.com au reușit.

Aceștia au făcut un top cu cele mai populare 110 modele de mașini din lume în 2021. Toyota RAV4 pare să fi depășit Corolla, dar există și alte concluzii surprinzătoare.

Au fost compilate cifrele de vânzări de pe mai multe piețe auto din întreaga lume iar lista întocmită cuprinde cele mai populare 110 mașini din lume. În 2021, ”eterna campioană” Toyota Corolla nu se mai află pe primul loc, ci locul unu a fost adjudecat de SUV-ul Toyota RAV4.

Cei care se întreabă de ce Toyota, ca marcă, este încă regele incontestabil al vânzărilor, trebuie doar să vadă că există cifre impresionante de vânzări în dreptul modelelor Toyota.

Corolla, cu peste un milion de exemplare vândute, se află în continuare pe locul al doilea, în timp ce Camry și Hilux ridică la patru numărul total de modele Toyota în top zece.

Toyota Rav4 este primul SUV din istorie care atinge locul întâi

Honda se descurcă, de asemenea, bine. CR-V se află pe locul al treilea, HR-V și derivatele sale pe locul al șaselea, iar Accord și Civic pe locurile al zecelea și, respectiv, al unsprezecelea.

Tesla Model 3, ajunge în top 10 și continuă să urce. Ar trebui să ajungă în top 5 până la sfârșitul acestui an.

Mergând spre partea de jos a listei, găsim și modelele aparținând mărcii Dacia. Sandero se află pe locul 68, iar SUV-ul din Mioveni, Duster, se află pe locul 99.

În GALERIA FOTO a acestui articol veți găsi lista completă cu toate cele 110 modele din top.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Fiatgroupworld.com


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide