Cele mai bizare lucruri pe care le au șoferii în mașină

Autor: George Cristea 10 nov. 2020 Știri auto

Oricât de mult ținem la mașina personală, aceasta va aduna în timp numeroase obiecte, de la cele mai utile la cele mai bizare sau chiar dezgustătoare. Nimeni nu știe acest lucru mai bine decât cel care curăță interiorul mașinii la spălătorie. Iată care sunt cele mai bizare lucruri pe care le au șoferii în mașină, potrivit unei statistici întocmite de o companie de curățenie din Marea Britanie.

Intră în Galeria FOTO

Un sondaj realizat de compania de curățenie EOT Cleaning pe un număr de 3.230 de șoferi din Marea Britanie a scos la iveală obiceiuri bizare ale acestora. Desigur, cel care curăță interiorul unei mașini știe cel mai bine, dar cei de la EOT Cleaning nu s-au mulțumit doar cu ce au găsit. În plus, i-au chestionat pe șoferi care sunt cele mai bizare lucruri pe care le țin în mașină.

Aparent, cea mai bună parte a șoferilor cară zilnic în mașină o grămadă de gunoaie – șervețele folosite (39%), sticle de plastic goale (32%), resturi de mâncare (39%), ambalaje diverse (27%). Printre cele mai dezgustătoare lucruri care duc o viață paralelă în mașinile a numeroși șoferi putem număra scutecele folosite (18%), guma de mestecat gata mestecată (13%) și prezervativele folosite (10%).

Lucruri bizare pe care le țin șoferii în mașină

Dincolo de aceste lucruri mai mult sau mai puțin folositoare, printre cele mai bizare obiecte pe care le păstrează șoferii în mașinile lor se numără trusele de machiaj (21% – sincer, ne mirăm că e atât de mic procentul). Acestea sunt urmate de reviste diverse (7% – nu știm dacă au legătură cu prezervativele folosite) și jucării sexuale (2%).

Cu siguranță nu ați fi bănuit că britanicii sunt atât de neglijenți cu igiena mașinilor lor, dar lucrurile stau chiar mai rău decât ne-am imagina. Astfel, cei mai mulți dintre aceștia (65%) își spală mașina o dată la șase luni sau mai rar. La naiba, 12% dintre cei chestionați spun că nu și-au curățat niciodată mașina, în timp ce numai 4% fac asta săptămânal. Deja ne întrebăm câte scutece folosite se plimbă în mașini chiar acum. Și, mai ales, de când fac asta.

La fel de surprinzător, numai unul din zece britanici curăță și interiorul mașinii la spălătorie. Aparent, cei mai preocupați de curățenia în interior sunt șoferii mașinilor roșii (33,5%), negre (24%) și gri (18%). La polul opus, evitați pe cât posibil mașinile galbene (0,6%) și chiar albe (6%).

Dacă te-ai hotărât să iei problema în mână și să-ți cureți singur mașina, ai grijă să nu faci aceste greșeli de începător. Ne vei mulțumi mai târziu.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Pixabay



Comentarii
Inchide