Cele mai bune 7 reclame cu maşini pentru Super Bowl 2014

Autor: Adrian Mihălţianu 03 feb. 2014 Știri auto
Cele mai bune 7 reclame cu maşini pentru Super Bowl 2014

Reclame trăznite sau lacrimogene la maşini pentru Super Bowl 2014 au fost mai multe, însă noi le-am ales pe cele mai reuşite dintre ele. Fără prea multă vorbărie, iată-le, mai jos:

1. Morpheus din „Matrix” ne explică cât de bine ştie Kia să facă o maşină „de lux”. Da, aţi auzit bine. Pregătiţi-vă urechile…

2. Ford ne face un Inception cu Rob Riggle şi James Franco, doar-doar ne intră bine în cap că maşina consumă de două ori mai puţin!

3. Maserati ne arată că a stat destul în întuneric, motivul fiind unul singur: ca să lovească la momentul oportun. Siiigur…

4. Audi realizează un hibrid între un chihuahua şi un doberman şi apoi se jură că nu e vorba de Audi A3.

5. Bob Dylan recită texte patriotice pentru Chrysler, încercând să atingă coarda sensibilă la care s-a abonat deja marca americană.

6. Inginerilor germani le cresc aripi ori de câte ori o maşină de-a lor ajunge la 100.000 de mile. Ce se întâmplă la 200.000 e mai… colorat. Volkswagen are umor!

7. Hyundai ne arată tatăl care are al şaselea simţ şi-şi salvează mereu fiul de la boacăne. De ce, dacă şi când creşte mare e tot cu capul în nori?!

Aveţi voi vreo altă favorită?

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide