Cele mai bune lanţuri de zăpadă din lume – VIDEO

Autor: Marius Vișan 24 dec. 2015 Știri auto

 

Firma germană RUD produce cele mai inovatoare tipuri de lanţuri de iarnă pentru caucicuri. Lanţurile ROTOGRIP sunt relativ cunoscute în lumea tiriştilor şi a şoferilor de autobuz, acestea oferă aderenţă sporită pe zăpadă maşinilor mari.

Lanţurile clasicele nu sunt printre cele mai la îndemâna accesorii de montat pe timp de iarnă şi nu arareori pot ajunge să strice cauciucul pe care sunt montate. Însă lanţurile rotative ROTOGRIP se pot monta sub automobil în dreptul unei roţi. O rotiţă de care sunt prinse lanţuri sunt învârtire de un motoraş şi aruncă lanţurile sub roată, cauciucul călcând în permanenţă pe ele în timpul deplasării.

Totuşi lanţurile ROTOGRIP nu sunt recomandate automobilelor de gabarit scăzut din cauza gardei înalte necesare pentru a amplasa acest sistem antiderapant.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Vlad MIRONESCU
Vlad MIRONESCU

Comentarii
Inchide