Cele mai ieftine SUV-uri Volvo de pe Mobile.de. Modele practice și spațioase pentru întreaga familie

Autor: Ionuț Vîlciu 22 sept. 2022 Știri auto

SUV-urile din gama Volvo sunt unele dintre mașinile care se află la mare căutare pe piață. Cu toate acestea, nu sunt niște modele tocmai ieftine. În această listă vom găsi variante la mâna a două care se vând cu prețuri accesibile.

Modelel SUV se află la mare căutare printre cei ce caută o mașină nouă, dar nu toate au prețuri accesibile oricui. Dacă aducem în discuție și mărci premium, așa cum este și Volvo, atunci vorbim de niște prețuri de zeci de mii de euro.

Noi am creat o listă cu cele mai ieftine modele SUV ale producătorului suedez. Sunt mașini care oferă spațiu din belșug, unele chiar și șapte locuri. Pe lângă aspectele practice, acestea au și capabilități off-road. Toate mașinile din această listă sunt puse la vânzare pe Mobile.de.

Volvo XC60 – 7400 de euro

Primul SUV de pe lista noastă este chiar cel mai bine vândut model al producătorului suedez. Volvo a lansat prima generație de XC60 în anul 2008. SUV-ul de clasă medie a avut o gamă vastă de motoare. Cel mai popular a fost, de departe, cel de 2,4 litri diesel, în diferite trepte de putere.

Exemplarul pe care l-am găsit este din anul 2010 și are un motor pe motorină de 2,4 litri, care produse 175 de cai putere. Acesta este legat la o cutie manuală cu șase trepte.

Chiar dacă mașina a parcurs 266.962 de kilometri, interiorul încă se prezintă într-o stare destul de bună. Pielea de culoare bej are urme normale de uzură, dar nu este ruptă.

Volvo XC60 – 7750 de euro

Continuăm lista cu încă un exemplar de XC60. Acesta are aceeași motorizare ca modelul de dinainte, doar că motorul face pereche cu o cutie automată cu șase trepte.

Este o configurație diferită, cu interior din piele neagră. Chiar dacă mașina are 285.000 de kilometri, acesta se prezintă în stare bună, fără rupturi. Există câteva zgârieturi la exterior, dar este de așteptat la o mașină din anul 2009.

Volvo XC90 D5 – 7999 de euro

Trecem acum la cel mai mare SUV din gama Volvo. Prima generație de XC90 a ajuns pe piață în 2002 și a continuat să fie produs până în anul 2014, când a fost înlocuită. Modelul despre care vorbim are sub capotă un motor de 2,4 litri, pe motorină, care dezvoltă 185 de cai putere. Este conectat la o cutie automată cu șase rapoarte, fiind un model facelift, din anul 2008. Mașina se află într-o stare estetică bună, atât la exterior, cât și la interior. Pielea nu este deteriorată, ornamentele arată bine, iar butoanele nu sunt șterse. De asemenea, este o configurație cu șapte locuri.

Mașina are la bord 250.000 de kilometri.

Volvo XC90 T6 – 5950 de euro

Foarte multe dintre XC90-urile produse sunt echipate cu motorul diesel de 2,4 litri. Totuși, dacă nu dorești motorul pe motorină, există și alternative pe benzină. Spre exemplu, motorul T6, care are șase pistoane. Motorul de 2,9 litri turbo, cu șase pistoane în linie, dezvoltă 272 de cai putere. Trebuie acordată ceva mai multă grijă cutiei de viteze automate. Este o unitate GM despre care se știe că nu ar fi printre cele mai fiabile.

La fel ca cel de dinainte, este o configurație cu șapte locuri, dar cu interior bej și ornamente din lemn. Pielea arată, în continuare, destul de bine, ținând cont că mașina este din 2004 și are la bord 299.405 de kilometri.

Volvo XC70 – 6450 de euro

Știm, nu este tocmai un SUV, dar break-ul înălțat de la Volvo oferă cel puțin la fel de mult spațiu și este o mașină deosebit de practică. Pe deasupra, are și o gardă la sol mărită și sistem de tracțiune integrală. Tehnic, dacă unul dintre SUV-urile de mai sus ajunge undeva, și acest break o poate face.

Acest exemplar este din anul 2008, deci este a doua generație a modelului. Chiar dacă a parcurs 408.000 de kilometri, mașina pare că se află într-o stare bună, mai ales pentru vârsta și kilometrii ei. Interiorul din piele maro este în stare bună, iar exteriorul încă arată bine, inclusiv ornamentele din plastic.

Sub capotă se află un motor de 2,4 litri, pe motorină, care dezvoltă 185 de cai putere. Motorul este conectat la o cutie automată cu șase rapoarte. De asemenea, puterea este livrată către toate cele patru roți printr-un sistem de tracțiune integrală.

 

 

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Mobile.de


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide