Cele mai periculoase şosele din România. VIDEO

Autor: Marius Vișan 12 apr. 2016 Știri auto
Cele mai periculoase şosele din România. VIDEO

 


Riscul de a muri la volan, în România, este de două ori faţă de Germania şi de aproape trei ori mai mare faţă de Spania, se arată într-un studiu efectuat de către Digi24.ro. Acest lucru este determinat în principal de lipsa unei infractructuri corespunzătoare. Pe lângă autostrăzi, în multe locuri de pe şoselele României lipsesc pasarelele, indicatoarele, sensurile giratorii, iar gropile par a fi o problemă care nu poate fi rezolvată.

Poliţia Rutieră a înaintat către CNADNR aproximativ 7.000 de informări pentru a se remedia problemele, dar lucrurile înaintează greu. Una dintre cele mai periculoase intersecţii este Tunari cu centura Capitalei. În această zonă au avut loc numeroase accidente, iar construirea unui sens giratoriu aici ar rezolva multe probleme. 

Conform celor de la Digi24.ro DN1 este cel mai periculos drum din România, în intervalul ianuarie 2015 – februarie 2016, pe acest drum au avut loc 336 de accidente. Lista şoselelor periculoase continuă cu DN2 şi DN7, unde şi aici numărul incidentelor în trafic este destul de crescut. 

Mai multe puteţi afla din reportajul celor de la Digi24.ro.


Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide