Cele mai potrivite maşini pentru ele – GALERIE FOTO

Autor: ProMotor 08 mart. 2016 Știri auto

 


Martie este luna femeilor, aşa încât, mai ales de 1 şi 8 martie, le acordăm o atenţie deosebită doamnelor şi domnişoarelor. Dacă în trecut acestea erau impresionate de flori şi parfumuri, femeia moderă ar putea fi mai degrabă impresionată de un cadou precum o maşină. Oare care este cea mai potrivită maşină pentru o femeie? Iată propunerile noastre:

Aici GALERIA FOTO

Renault Twingo Miss Sixty este un pitic de oraş „interzis bărbaţilor”.

Alfa Romeo Giulietta este o italiancă pasională şi plină de nerv.

Ford Fiesta. Citadina concernului american se impune ca mare câştigător, femeile apreciind atât designul fresh adus de acest model, dar şi atributele micului motor EcoBoos de 1.0 litri. 

Citroen DS3 combină şarmul francezilor cu sportivitatea din raliuri.

Audi A4 Allroad. Break-ul german este apreciat de doamne datorită aspectului, spiritului practic, dar şi nivelului crescut de siguranţă şi încredere conferit de tracţiunea integrală quattro şi capacităţile apropiate de ale unui crossover. Modelul Audi a devansat compacta VW Golf (care, să nu uităm, este o maşină preferată de către bărbaţi), dar mai important pentru cei din Ingolstadt este că femeile au preferat A4 în detrimentului lui BMW Seria 3.

Fiat 500 aduce spiritul retro într-un pachet delicios în mileniul al treilea.

Ford Ka pur şi simplu e o maşină de oraş foarte feminină.

Porsche Boxster S. Şi femeilor le plac maşinile sport, iar cea mai iubită de către publicul feminin este Porsche Boxster S. Decapotabila germanilor este un creuzet foarte reuşit de performanţă şi spirit sportiv, având şi un stil care le place femeilor. 

Volkswagen New Beetle aduce forme voluptoase unui model deja istoric.

Ranger Rover. Cu toţii ştim că femeile sunt, în general, mari amatoare de lux, iar acest lucru e valabil şi în domeniul auto. În 2013, cea mai bună maşină de lux a fost votat noul SUV Ranger Rover, o generaţie evoluată foarte puţin la nivel estetic, dar extraordinar de mult la capitolul tehnic şi ambianţă interioară.

Mazda2 vorbeşte deschis despre nonconformism şi sex-appeal.

Mini Cooper se bazează pe notorietate şi tehnologie de top.

Mitsubishi ASX este cel mai nou crossover de oraş.

Opel Corsa combină aspectul modern cu costurile reduse.

Aici GALERIA FOTO


 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide