S-a deschis un centru de vaccinare pe Transalpina, la peste 2100 de metri

Autor: Marius Vișan 06 iul. 2021 Știri auto
S-a deschis un centru de vaccinare pe Transalpina, la peste 2100 de metri

Sâmbăta viitoare turiştii se pot vaccina pe Transalpina, la un centru de tip drive-thru situat la cel mai înalt punct al şoselei, la altitudinea de 2.145 de metri, anunţă Prefetura Vâlcea.

Centrul, unic în ţara noastră, va funcţiona pentru început doar în ziua de 17 iulie, în intervalul orar 10.00 – 18.00.

Centrul va avea vaccinul Pfizer şi vaccinul monodoză Johnson & Johnson

”Este o ocazie deosebită pentru cei care iubesc muntele şi drumeţiile să se bucure de priveliştea spectaculoasă pe care acest drum montan, unic în întregul lanţ al Munţilor Carpaţi, o oferă. Centrul va fi amplasat chiar în punctul cel mai înalt al şoselei – Pasul Urdele, la altitudinea de 2.145 metri. Îi invit pe toţi cei care încă nu s-au imunizat împotriva COVID-19 şi vor să viziteze această zonă să treacă pe 17 iulie şi pe la acest centrul de vaccinare. Cu siguranţă va fi o experienţă de neuitat. Fiecare persoană care se vaccinează este importantă şi numai împreună, arătând că ne pasă de sănătatea noastră şi a celor dragi, putem să învingem această pandemie”, a transmis prefectul judeţului Vâlcea, Sebastian Fârtat, pentru Mediafax.ro.

La acest centru de imunizare de pe şoseaua Transaplina se pot prezenta toate persoanele care doresc să se vaccineze împotriva COVID-19, indiferent de localitatea de domiciliu, doar cu actul de identitate şi fără o programare prealabilă.

Chestionarul de triaj şi cel de consimţământ pot fi descărcate online  sau pot fi obţinute direct la centrul de vaccinare.

VIDEO

Centre de vaccinare drive-thru s-au deschis peste tot în țară. De asemenea, pe parcursul lui 2021, au fost organizate mai multe maratoane ale vaccinării. A existat un astfel de eveniment pe parcursul lunii mai la Castelul Bran. Persoanele care doresc să se imunizeze în aceste locuri se pot prezenta doar cu actul de identitate, urmând ca la centrul de vaccinare se fie completate restul documentelor necesare.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:

Sursa foto: ProMotor


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide