O porțiune din Centura Bacău va fi deschisă oficial pe 22 decembrie 2019 – VIDEO

Autor: Marius Vișan 06 nov. 2019 Știri auto
O porțiune din Centura Bacău va fi deschisă oficial pe 22 decembrie 2019 – VIDEO

Lucrările de asfaltare la Centură Bacăului sunt în plină desfășurare.

În această perioadă se toarnă asfalt pe brațul vestic al centurii, pe direcția N Bălcescu – Sărata – Luizi Calugara, care va intersecta DN 11  – la ieșire din Bacău spre Onești, urmând ca pe 20 noiembrie să se încheie operațiunea de turnare a asfaltului.

După încheierea acestui proces, se vor amplasa sistemele de siguranță rutieră specifice, urmând că în jurul datei de 22 decembrie 2019, brațul vestic al Centurii Bacăului să fie dată în circulație rutieră.

Lucrările la Centură Bacăului sunt executate de asocierea Spedition UMB SRL – Tehnostrade, în baza ordinului de începere a lucrărilor semnat în martie 2019. Contractul prevede proiectarea și execuția a 30,8 km de drum național, din care 16,2 km în profil de autostradă.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: bacau.net


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide