Cererea pentru maşinile de lux Rolls-Royce este în creştere

Autor: ProMotor 02 sept. 2020 Știri auto

Ajutată de vânzările din Asia, cererea pentru maşinile de lux Rolls-Royce este în creştere. Aceste informații aparțin directorului executiv al companiei, care s-a declarat optimist cu privire la perspectivele pentru anul viitor, relatează Reuters.

Pandemia de coronavirus a lovit încrederea consumatorilor şi a închis reprezentanţele auto.

Torsten Muller-Otvos a precizat că Rolls-Royce a fost prima companie auto care a reluat producţia auto în Regatul Unit, pe 4 mai, informează Ziarul Finanaciar.

Asia își recapată pofta de mașini de lux

„Vedem acum o zonă de afaceri foarte bună care îşi revine în Asia, dar şi Europa se întoarce pe drumul cel bun, iar America tocmai a obţinut rezultate excelente în iulie şi august”, a spus şeful Rolls-Royce Motor, firmă deţinută de BMW. „Sunt destul de optimist în privinţa anului 2021, avem deja comenzi importante.”

Muller-Otvos a declarat că compania sa nu intenţionează să renunţe la producţia din Regatul Unit din cauza Brexit. „Aş spune că facem parte din bijuteriile coroanei industriale britanice”, a spus el. „Din acest motiv, Rolls-Royce aparţine Marii Britanii.”

De curând, Rolls-Royce a lansat modelul Ghost

Noul Rolls-Royce Ghost, construit pe aceeași platform cu Phantom și Cullinan, păstrează vechiul motor V12 twin-turbo de 6,75 de litri, care dezvoltă 571 de cai putere și un cuplu de 850 Nm, disponibil de la 1600 rpm.

Atmosfera rafinată de la bord este asigurată și de o izolare fonică exemplară, care reduce zgomotul produs de motor resimțit la interior. Sistemul care asigură confortul acustic cântărește nu mai puțin de 100 de kilograme. Izolația este aplicată pe portiere, acoperiș, dar și în geamurile duble și în anvelope.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Netcarshow.comComentarii
Inchide