Cernobîl arde și McLaren se tunează. Cum arată supercar-ul… radioactiv tunat de Liberty Walk?

Autor: Promotor 16 apr. 2020 Știri auto

Cernobîl arde și McLaren se tunează. Liberty Walk a prezentat un supercar care pare de-a dreptul radioactiv exact în perioada în care pompierii luptă cu un inceniu declanșat într-o o pădure aflată lângă centrala nucleară din Ucraina.

GALERIE FOTO

Tuner-ul Liberty Walk a tunat un Mclaren 650S Spider în așa fel încât să pară că tocmai a evadat dintr-un dezastru nuclear. Fotografiat într-un decor apocaliptic, supercarul britanic a primit o imagine teribilă. Pentru a se încadra în peisaj, șoferul poartă un combinezon și o mască, folosite pentru a fi protejat de o posibilă contaminare.

Tuner-ul japonez Liberty Walk a echipat mașina cu un body kit care include aripi noi, o bară spate redesenată cu un difuzor de aer mai agresiv, un eleron de proporții impresionante și jante personalizate. Piesa de rezistență este, fără îndoială, autocolantul cu nuanțe de gri și portocaliu, care face McLaren-ul să pară victima unui incendiu.

Un BMW a făcut praf un McLaren dintr-un showroom. Și nici măcar nu a fost vina șoferului de BMW!

Japonezii nu au efectuat nicio intervenție asupra motorului, așa că McLaren 650S își păstrează propulsorul V8 de 650 de cai putere și 678 Nm. De 3.0 secunde are nevoie supercarul pentru a ajunge de la 0 la 100 km/h și atinge o viteză maximă de 329 km/h.

Liberty Walk a dezvăluit noua creație exact în perioada în care peste 400 de pompieri făceau eforturi pentru a stinge incendiile de pădure din zona contaminată de la Cernobîl. Centrala de acolo a fost scena celui mai mare dezastru nuclear din istorie. În dimineața zilei de 26 aprilie a anului 1986, a explodat acolo reactorul numărul 4.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Liberty Walk



Comentarii
Inchide