Cheloo participă la Raliul Dakar 2022

Autor: Marius Vișan 08 ian. 2022 Știri auto

Cele două echipaje româneşti care evoluează la categoria auto la Raliul Dakar 2022 au ocupat locurile 65, respectiv 66 în etapa a 6-a, desfăşurată vineri în buclă, la Riyadh, capitala Arabiei Saudite, informează Digisport.ro.

Printre românii prezenți la Raliul Dakar se numără și Cătălin Ștefan Ion, cunoscut publicului sub numele Cheloo, unul dintre membri trupei Paraziții. Acesta este copilotul lui Mihai Ban. Hummer-ul celor doi a încheiat etapa pe locul 66, la 02 h 23 min 16 sec de învingătorul Orlando Terranova.

Echipajul românesc din care face parte Cheloo se află la bordul unui Hummer

Cele două echipaje româneşti care evoluează la categoria auto la Raliul Dakar 2022 au ocupat locurile 65, respectiv 66 în etapa a 6-a, desfăşurată vineri în buclă, la Riyadh, capitala Arabiei Saudite.

Printre românii prezenți la Raliul Dakar se numără și Cătălin Ștefan Ion, cunoscut drept ”Cheloo”. Acesta este copilotul lui Mihai Ban. Hummer-ul celor doi a încheiat etapa pe locul 66, la 02 h 23 min 16 sec de învingătorul Orlando Terranova.

Sâmbătă va fi zi de pauză, iar duminică e programată etapa a şaptea, Riyadh – Al Dawadimi, cu o lungime de 701 km, dintre care 402 km cronometraţi.

Cheloo are o pasiune pentru mașini 4X4 și competiții off road. Prima oară s-a înscris în 2006 la un open pe lângă campionatul național. De atunci și până în prezent a avut mai multe participări ca pilot și copilot, alături de piloți consacrați. În 2021, Chello a făcut parte și din echipa sportivă Transilvania Rally Team.

Sursă: Digisport.ro

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide