Chevrolet reduceri de sfârşit de an

Autor: Cosmin Iordache 01 oct. 2008 Știri auto
Chevrolet reduceri de sfârşit de an

Chevrolet Aveo Sedan vine echipat cu aer condiţionat, radio CD cu MP3, geamuri electrice faţă, airbag sofer, închidere centralizată, servodirecţie, volan ajustabil pe înălţime la 7 276 euro cu TVA inclus. Şi noul Chevrolet Aveo beneficiază de o reducere similară, având acelaşi preţ şi aceleaşi dotări, ca ruda sa în trei volume..

Chevrolet Lacetti în versiunea cu 5 uşi costă 9 654 euro cu TVA inclus. şi este echipat standard cu aer condiţionat, ABS, radio CD cu MP3, dublu airbag, închidere centralizată, geamuri electrice faţă .

Chevrolet Epica cu motor diesel de 150 CP,  echipată standard cu ABS, 6 airbag-uri, radio CD cu MP3 şi magazie de 6 CD-uri, aer condiţionat automat, Cruise Control, geamuri electrice faţă şi spate, oglinzi electrice, încălzite şi pliabile electric, proiectoare de ceaţă, jante din aliaj, computer de bord şi senzor de ploaie are un preţ de catalog de la 18 637 euro cu TVA inclus

SUV-ul Chevrolet Captiva cu motor diesel150 CP, cu aer condiţionat, ABS, ESP, dublu airbag şi airbag cortina, radio CD-MP3 player cu şase boxe, geamuri electrice faţă-spate este disponibil de la 22.763 euro cu TVA inclus.  Chevrolet Spark este disponibil cu preţuri promoţionale începând de la 5.264 Euro TVA inclus.

Versiunea promoţională Spark Star Plus este cotată de la doar 6.798 Euro cu TVA inclus, cu numeroase echipări:  aer condiţionat, ABS, airbag şofer şi pasager, radio CD cu MP3 player, geamuri electrice faţă, oglinzi electrice, servodirecţie, închidere centralizată cu telecomandă, proiectoare ceaţă, jante din aliaj, eleron spate şi bare de protecţie cu un design special în două culori.
 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide