Chevrolet Silverado transformat într-o bestie 6×6 cu 700 de CP – VIDEO-GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan acum 3 ani Știri auto


Firma de tuning Hennessey Performance a decis să modifice considerabil un Chevrolet Silverado, iar rezultatul este o bestie 6×6 pe nume Goliath. 

„Suntem foarte entuziasmaţi să oferim noul nostru Goliath 6×6 alături de camioanele Velociraptor 6×6″, a declarat John Hennessey, fondator şi CEO al companiei. „Acestea sunt vehicule foarte exclusive, unice care îi fac foarte mândri pe clienţii noştri – fie că merg la un concurs de rodeo sau pe dunele de nisip din deşertul Sahara. „

Puterea este asigurată de motorul V8 de 6.2 litri poate fi modificat pentru a ajunge la o putere de 705 CP şi un cuplu de 914 Nm.

Primul exemplu al modelului Goliath 6×6 a fost vândut propritarului unei ferme din statul Wisconsin. 

Specialistul în tuning intenţionează să construiască 24 de exemple Goliath 6×6, fiecare având o valoare de 375.000 de dolari (333.900 de euro), care include costul unui nou Silverado care este apoi modificat.

VIDEO

 Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006, când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian

Comentarii
Inchide