Chinezii clonează Mercedes-Benz G-Class. Acest monstru cu 6 roţi nu arată rău deloc – FOTO

Autor: Marius Vișan 24 apr. 2018 Știri auto

Beijing Auto clonează Mercedes-Benz G-Class de ceva timp sub numele BJ80, dar această ultimă versiune 6×6 copiată după G 63 AMG a reuşit să atraga atenţia tuturor.

Maşina va fi expusă în această săptămână la Salonul Auto de la Beijing, oferind vizitatorilor şansa de a admira aspectul şi proporţiile ieşite din comun. Cele două arată aproape la fel, însă BJ80 6×6 pare puţin mai mic decât G 63 6×6,

Aceste imagini arată maşina în afara Centrului Internaţional de Expoziţii din China, aşteptându-şi probabil rândul să fie expusă în interiorul sălii.

În mod vizibil, este foarte asemănător cu produsul original, totuşi există o serie de caracteristici proprii. Cele mai vizibile ar fi farurile mai mici, cârligul de remorcare care abia se potriveşte sub roata de rezervă masivă şi luminile LED. 

Cabina lui BJ80 6×6 este aproape identică cu cea a lui BJ80. Diferenţele sunt atât de minore încât trec neobservate: modelul obişnuit nu are cusatură de contrast, în timp ce aceasta versiune 6×6 are. De asemenea, este dotat cu piele perforată pe volan şi are scaune din piele cu un aspect mai bun.

În ceea ce priveşte motorul care va pune în mişcare cele 6 roţi, auzim că este vorba despre o unitate cu patru cilindri de 2.3 litri care produce 250 de CP şi un cuplu de 350 Nm. 

GALERIE FOTO

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide