Christian von Koenigsegg explică de ce îi place Tesla Model S

Autor: Andrei Ştirbu 25 sept. 2015 Știri auto
Christian von Koenigsegg explică de ce îi place Tesla Model S

Gândeşte-te cât timp ţi-a luat să înţelegi numele Köenigsegg prima dată când l-ai citit, acum 20 de ani în urmă. Da, puriştii îl scriu cu o-ul special, aşa cum a apărut prima dată în public. Iar faptul că acum toată lumea ştie ordinea literelor în denumirea asta extrem de lungă este o dovadă a meritelor lui Christian.

În termeni practici, meritele se pot rezuma doar la faptul că a creat o maşină atât de echilibrată încât poţi să accelereazi 0-300 km/h şi să frânezi 300-0 km/h fără să ţii mâinile pe volan măcar. Christian von Koenigsegg este un fel de magician pe care îl respecţi şi de care ţi-e şi frică un pic. E suficient să te uiţi atent la Regera ca să simţi ambele stări în acelaşi timp.

Te-ai gândi că în fiecare zi merge cu creaţiile sale – lucru pe care l-aş face pentru că iubesc orice lucru pe patru roţi care iese din mâinile omului. Christian von Koenigsegg foloseşte ca daily driver o Tesla Model S însă. Ce părere are despre model? Că, în ciuda formei şi a practicităţii specifice unei berline de clasă mare, Tesla Model S este configurată mai degrabă ca un Ferrari 458. Pe mine m-a convins înainte să scoată primul cuvânt.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide