Cinci maşini au cuprinse de flăcări în Capitală. Incendiul a pornit de la o maşină parcată

Autor: Marius Vișan acum 4 ani Știri auto
Cinci maşini au cuprinse de flăcări în Capitală. Incendiul a pornit de la o maşină parcată

Un incendiu izbucnit, miercuri seară, la o maşină parcată pe Bulevardul Tineretului din Sectorul 3 al Capitalei a cuprins alte patru autoturisme, maşinile fiind afectate parţial de flăcări, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov.

Incendiul a plecat de la o maşină parcată pe Bulevardul Tineretului din Sectorul 3 al Capitalei, precizează reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov.

Proprietarul autoturismului a lăsat-o parcată pentru a pleca în altă parte, iar la întoarcere a sesizat că maşina fusese cuprinsă de flăcări. Alte patru autoturisme parcate în zonă au fost afectate de incendiu. Nu s-au înregistrat victime.

Pompierii au intervenit cu două autoturisme de stingere, un echipaj de descarcerare şi un echipaj SMURD. Cel mai probabil, incendiul a fost cauzat de un scurtcircuit.

 Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian

Comentarii
Inchide