Cine era motociclistul care a murit într-un accident la Predeal?

Autor: ProMotor 29 apr. 2020 Știri auto

Un motociclist a murit într-un accident care a avut loc pe DN-1, la Predeal. Acesta nu purta cască. Cine era, de fapt, motociclistul?

FOTO

Accidentul a avut loc chiar în apropierea unei unități de intervenție pentru situații de urgență din stațiune. Bărbatul se afla în stop cardio-respirator în momentul sosirii ambulanței și, în ciuda eforturilor medicilor, acesta nu a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost declarant decedat, informează maior Ciprian Sfreja de la ISU Brașov.

Potrivit IPJ Brașov, traficul a fost blocat pe ambele sensuri de mers.

Cine era motociclistul?

Victima este Rareș Ungureanu, consilier local din Predeal. Acesta avea 44 de ani, era salvamontist și intenționa să candideze la primărie. Era căsătorit și avea doi copii.

Imaginile surprinse de camera aflată în bordul unei mașini arată cum motociclistul se angajează în depășirea unui TIR pe linie continuă dublă. Ceea ce nu apare în imagini este momentul în care a intrat în plin într-o o mașină care a virat la stânga.

Autoritățile au întocmit un dosar penal în care efectuează cercetări pentru a stabili condițiile în care a avut loc accidentul.

 

Vă avertizăm că urmează imagini cu un puternic impact emoțional. Data care apare pe prima filmare este setată incorect.

VIDEO:

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide