Cine merge cu limuzina BMW Seria 7 achiziționată de Camera Deputaților?

Autor: ProMotor acum 1 an Știri

O limuzină BMW Seria 7, achiziționată de fostul șef al Ministerului de Interne, Carmen Dan, și comodată de Camera Deputaților, a fost folosită exclusiv de vicepreședinți ai forului legislative din partea PNL. Cel mai recent, la bordul mașinii a urcat deputatul Marilen Pirtea, scrie Mediafax.

Galerie foto

„Acel BMW a fost folosit exclusiv de vicepreşedinţi PNL, ultimul fiind chiar domnul Marilen Pirtea, până a fost retrasă de domnul Vela la MAI. Să îi întrebe pe colegii lui de ce s-au plimbat cu «maşini de lux»”, au declarat sursele pentru Mediafax.

Actualul Ministru al Afacerilor Interne, Marcel Vela, a spus că fostul ministru, Carmen Dan, a achiziționat o mașină BMW Seria 7, care costă cât zece mașini Dacia Logan. Limuzina de lux a fost oferită Camerei Deputaților. Marcel Vela nu a dezvăluit însă, detalii despre motorizare, echipare sau ampatament.

Marcel Vela anunță că a solicitat Camerei Deputaților să returneze mașinile de lux care aparțin Ministerului de Interne. Ministerul a mai cumpărat – spune Vela – patru mașini Touareg noi, în valoare de 200.000 de euro. Toate patru au ajuns la Jandarmerie. Tot acolo au ajuns câteva sute de televizoare, fiecare având un preț de 1.000 de euro.


Sursa foto: BMW


Comentarii
Inchide