Cine este, de fapt, polițista superbă care a primit mii de like-uri pe Facebook?

Autor: David Andrei 11 mai 2021 Știri auto

Cine este, de fapt, polițista superbă, care a apărut într-o fotografie pe Facebook și care a adunat mii de like-uri și de reacții? Este întrebarea la care toți cei care au văzut poza vor să afle răspunsul.

GALERIE FOTO

Este lesne de înțeles de ce numele ei este păstrat secret. Pe Facebook, se organizează deja liste de așteptare pe care își trec virtual numele cei care doresc să fie trași pe dreapta, amendați și, spun ei, chiar încătușați de tânără.

Nu îi putem divulga numele, dar putem spune că a absolvit cursurile școlii de agenți de poliție în urmă cu doi ani. În prezent, polițista este angajată la Brigada Rutieră. În ziua în care a fost surprinsă în fotografia devenită virală, tânăra superviza ridicarea autoturismelor parcate neregulamentar. Acțiunea s-a desfășurat pe Bulevardul Unirii din sectorul 3 al Capitalei.

Publicarea imaginii cu polițista pe Facebook, un experiment social

Publicarea imaginii cu polițista superbă pe Facebook a făcut parte dintr-un experiment social. Acesta a fost realizat de către Sindicatul Europol în Ziua Intenațională a Egalității dintre Bărbați și Femei.

La scurt timp după apariția fotografiei cu polițista de la Brigada Rutieră, a fost publicată și o imagine cu un polițist angajat al Poliției de Frontieră. Acesta nu a fost la fel de popular ca tânăra de la Rutieră.

Pagina Sindicatului a fost bombardată de like-uri și de comentarii cu privire la look-ul tinerei. Poza cu polițistul de frontieră a fost, în schimb, eclipsată.

Reacția MAI după ce poza cu polițista superbă s-a viralizat pe Facebook

Ministerul Afacerilor Interne a reacționat la fotografia apreciată și distribuită de mii de utilizatori pe Facebook. “Ne-am bucura dacă povestea Iuliei se va viraliza cel puțin la fel de mult cum, zilele trecute, s-a viralizat fotografia cu polițista surprinsă în trafic, lângă mașina de serviciu.”

Iulia este o tânără polițistă care a reușit să salveze viața unei fetițe de 3 ani. Tatăl acesteia amenința că o ucide cu o macetă. După 20 de minute de negocieri, Iulia a ieșit cu fetița în brațe din apartamentul în care era bărbatul aflat sub influența băuturilor alcoolice.

Iulia este polițistă de 3 ani în cadrul Biroului de Ordine Publică al Municipiului Botoșani. (vezi GALERIA FOTO).

Ne-am bucura dacă povestea Iuliei se va viraliza cel puțin la fel de mult cum, zilele trecute, s-a viralizat fotografia…

Posted by Ministerul Afacerilor Interne, Romania on Saturday, 8 May 2021

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide