Cinstea triumfă! Godină, Primarul Londrei şi Preşedintele Turciei se trag de şireturi.

Autor: Alexandru Banu 07 dec. 2016 Știri auto

Cum a ajuns „poliţistul cinstit” Marian Godină pe lista celor mai influente personalităţi din Europa. Cine se mai află pe listă

Publicaţia Politico a întocmit un top al personalităţilor care definesc Europa. În top este inclus şi „Poliţistul cinstit”, aşa cum îl numesc jurnaliştii pe Marian Godină. Acesta reprezintă România în top, aflându-se într-o companie selectă, alături de primarul Londrei sau preşedintele Turciei.

Marian Godină este lăudat de publicaţie pentru curajul de a demasca presiunile la care l-au supus şefii săi din poliţia braşoveană atunci când a amendat o personalitate locală pentru încălcarea legislaţiei rutiere.

Jurnaliştii menţionează momentul când poliţistul a fost presat de şefii săi să renunţe la cazul cu şefa Crucii Roşii din Braşov, consilier local PSD la acea vreme, care a fost aproape să lovească un pieton cu maşina. Dar Godină a refuzat să se conformeze şi în schimb a făcut cazul public, ducând la o anchetă penală ce s-a soldat cu demisia şefului Poliţistului Braşov şi a consilierei PSD, scrie B1.

„Aseară, la Bruxelles, am participat la „Politico 28”, un eveniment în cadrul căruia a fost prezentată lista cu cei “28 de oameni din 28 de ţări, care configurează, agită si răscolesc Europa”.

M-am simţit onorat să aflu că, din România, cei de la Politico m-au ales pe mine” a scris, pe Facebook, Marian Godină în legătură cu nominalizarea.

 

sursă: Gândul.info

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide