Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, ”luat la mișto” în momentul când a sunat la Poliția Rutieră

Autor: Marius Vișan 03 mai 2021 Știri auto

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a povestit pe pagina sa de Facebook o întâmplare controversată.

Duminică seara a postat un mesaj în care menționează că a sunat la Brigada Rutieră a Capitalei pentru a reclama o cursă ilegală de mașini. Ofițerul de serviciu care i-a răspuns la apel i-a ”închis telefonul în nas”, după ce l-a întrebat „dacă are radar”.

Mesajul lui Ciprian Ciucu pe Facebook

”Absolut rușinos serviciul Brigăzii Rutiere din București! Chiar dacă sunt primar, dacă e vreo neregulă în orașul acesta si chiar dacă nu este în Sectorul 6, mi se pare normal să umblu cu papucii de cetățean și să semnalez când ceva nu este în regulă. Sun la telefonul de serviciu, nu direct la ministru.

În această seară am decis să ies la plimbare in Centrul orașului cu familia, apoi am luat-o pe jos, pe lângă Guvern și am ajuns pe Bd. Aviatorilor unde tocmai se desfășura o cursă de mașini (categoria Lamborghini) în toată regula. Motoare turate la maxim, viteze foarte mari de peste 150 km.

Moment în care, na, zic să sun la Brigada Rutieră București să le spun oamenilor să știe, am zis ca ajut.
Rezultatul a fost că ofițerului de serviciu, pe care l-am deranjat de Paște, a fost să mă ia la mișto. Că de unde stiu eu că mergea cu viteză, că ce, am radar…? Și mi-a închis telefonul în nas.

Două chestiuni:
(1) marți voi face o plângere administrativă, sper să aibă înregistrarea.
(2) dacă vreodată întâlniți astfel de atitudini la Poliția Locală a Sectorului 6, vreau să știu.”

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Facebook / Ciprian Ciucu


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide