Circulație închisă pe Transalpina și unele porțiuni de pe Transfăgărășan

Autor: Marius Vișan 17 nov. 2022 Știri auto

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anunțat pe Facebook închiderea unor porțiuni de drum de pe Transfăgărășan dar și închiderea circulației pe Transalpina.

Începând de astăzi, 17 noiembrie 2022, a fost închisă circulația rutieră pe DN 67C – Transalpina, între Rânca şi Obârşia Lotrului.

Această decizie a fost luată că urmare a prognozelor meteorologice, care anunță temperaturi scăzute și precipitații, iar în aceste condiții nu se poate menține siguranța participanților la trafic, pe un astfel de drum montan.

Transfăgărășanul a fost închis pe porțiunea cuprinsă între Bâlea Cascadă (SB) și Piscul Negru (AG). Având în vedere ninsorile din ultima perioadă și înrăutățirea condițiilor meteo prognozate de meteorologi, CNAIR SA a luat decizia închiderii acestui tronson de drum circulației publice pentru că nu mai putem asigura condiții sigure pentru trafic.

„Cu un efort susținut, anul acesta, am reușit să prelungim cu o lună perioada în care Transfăgărășanul a fost deschis, acest lucru fiind posibil și cu ajutorul condițiilor meteo favorabile,” comunică instituția pe pagina oficială de Facebook.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide