Citroen C3 Aircross Ediție Specială – Informații și fotografii oficiale

Autor: Elena Luchian 03 dec. 2019 MASINI NOI

Citroen C3 Aircross Seria C este versiunea aniversară prin care constructorul francez își marchează centenarul. Ediția specială primește dotări care sporesc confortul și îi asigură o imagine mai atrăgătoare.

Citroen mizează pe popularitatea modelului comandat deja de peste 250.000 de clienți din momentul lansării sale pe piață, în 2017. Francezii echipează acum mașina cu o serie de dotări care fac viața mai ușoară la bord.

Este ușor de recunoscut noua Serie C, pentru că primește accente Deep Red atât la exterior, în jurul farurilor și pe carcasele oglinzilor, cât și la interior, pe spătarele scaunelor și pe covorașele de protecție. Logo-ul “Seria C” apare pe pragurile din față ale modelului, dar și pe aripile față, sub oglinzi. Se regăsesc în cabină și inserții TEP Mistral pe bord și contururi în Satin Chrome pentru ventilații.

Citroen C3 Aircross Seria C

Mașina poate fi comandată în Natural White sau Perla Nera Black, Soft Sand, Cumulus Grey sau Platinum Grey.

Cu linie de echipare Feel, Citroen C3 Seria C vine cu aer condiționat automat, asistență la parcarea cu spatele, oglinzi electrice și conexiune Android Auto și Apple CarPlay. Mașina primește și jante din aliaj MATRIX cu finisaj tip diamant de 16 inci.

Această versiune specială are un preț de pornire în Franța de 22.300 de euro, sumă trecută în contul mașinii cu motor PureTech 110 și transmisie manuală cu șase trepte. Pentru 23.750 de euro, clientul primește mașina cu motor BlueHDi 100 și transmisie manulă cu șase trepte, iar pentru 26.250 de euro poate alege motorul BlueHDi 120 cu transmisie automată cu șase rapoarte.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Citroen



Comentarii
Inchide