Citroen C4 Picasso devine Citroen C4 Spacetourer – VIDEO

Autor: Marius Vişan acum 4 ani Știri

Anunţată în cadrul Salonului Auto de la Geneva, schimbarea numelui din ‘Picasso’ în ‘SpaceTourer’ pentru a desemna MPV-urile Citroën este o oportunitate pentru marcă de a-şi lansa al treilea episod din saga publicitară: ‘Can’t wait for the road’.

Urmând acelaşi format ca şi episoadele precedente, ne întoarcem la aceeaşi familie şi la peripeţiile trăite pe perioada vacanţei, de această dată în decorul unei vile închiriate împreună cu o familie prietenă…O serie de dezamăgiri şi inconvenienţe fac ca familia să tragă aceeaşi concluzie: nimic nu ar fi mai relaxant şi mai confortabil decât să-şi continue călătoria la bordul modelului Citroën C4 SpaceTourer!

În asentimentul semnăturii ‘Inspired by You’ adoptată de Mărcă, acest nou spot publicitar cu atitudine proaspătă şi veselă a fost difuzat în premieră la TV duminică, 1 aprilie.

VIDEOMarius Vişan
Marius Vişan
Marius Vişan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2009, când a început cursurile Facultăţii de Jurnalism. Contactul cu maşinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obţinerea permisului auto, iar pasiunea a culminat în anul ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian

Comentarii
Inchide