Un client celebru a comandat acest Bentley Flying Spur personalizat. A vrut să-și păstreze anonimatul, dar n-a reușit

Autor: David Andrei 19 dec. 2020 Știri auto

Un client celebru a comandat această mașină, un Bentley Flying Spur personalizat. Clientul a dorit să-și păstreze anonimatul, dar englezii s-au prins despre cine este vorba.

GALERIE FOTO

Clientul a comandat un Bentley Flying Spur V8 cu 550 de cai putere, deși este obișnuit să folosească la maximum 8 reni putere. Mașina a fost construită la Crewe și a primit detalii unice personalizate, de culoare aurie. Acestea se asortează cu jantele de 22 de inci. O serie de elemente pictate manual pe caroserie accentuează silueta elegantă a modelului vopsit în roșu metalizat Cricket Bauble și redau scena unei nopți geroase de la Polul Nord.

Clientul misterios plănuiește să parcurgă aproape 70 de milioane de kilometri cu mașina până la sfârșitul acestui an. Noua lui „sanie” accelerează de la 0 la 100 km/h în 4,1 secunde.

V-ați prins deja despre cine este vorba, nu-i așa? Ei bine, Moș Crăciun s-a înnoit. Are mașină în loc de sanie. Iar noul său mijloc de transport poartă numele simbolic “Reindeer Eight” (“Opt reni”), cu referire și la motorul V8 de sub capotă.

“Ce distractiv va fi să călătoresc într-o sanie cu 542 de cai putere. Și am spațiu în spate pentru spiridușii mei”, a spus clientul cu barbă.

Tot el este cel care a cerut un ren auriu tridimensional pe capotă, în locul logo-ului Bentley.

Pentru optimizarea fluxului de aer la altitudine, mașina a primit un difuzor din fibră de carbon și un eleron discret pe capacul portbagajului. Pentru că Moșul va avea de străbătut zone cu diverse temperaturi, mijlocul său de transport are anvelope all season.

Moș Crăciun are lista de cadouri pe ecranul rotativ al noii sale sănii Bentley

Clientul de la Polul Nord a cerut un interior în aceeași nuanță ca exteriorul, cu accente aurii. Numele său apare pe scaunul șoferului, iar numele soției – pe locul pasagerului. Ambele scaune sunt încălzit și ventilate și au funcție de masaj. (vezi GALERIA FOTO).

Atunci când va apăsa butonul de pornire, Moș Crăciun va auzi un sunet de întâmpinare, care imită sunetul clopoțeilor. Iar pe ecranul rotativ cu funcții tactile și diagonală de 12,3 inci, își va vedea lista de cadouri. Tot acolo va primi informațiile referitoare la temperatură, o busolă, ca să poată ajunge cu ușurință la toți pentru care are daruri, dar și un cronometru.

Citește și:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide