Clienţii FlixBus din Statele Unite vor primi căşti VR ca dispozitive de divertisment în timpul călătoriilor

Autor: Marius Vișan 14 ian. 2019 Știri auto
Clienţii FlixBus din Statele Unite vor primi căşti VR ca dispozitive de divertisment în timpul călătoriilor

Clienţii FlixBus din Statele Unite vor beneficia de o experienţă inedită. Compania va oferi pasagerilor căşti VR ca dispozitive de divertisment în timpul călătoriilor. Experienţa VR va fi disponibilă pentru cei care aleg rute din Tucson, Phoenix, Los Angeles şi San Diego. 

Pasagerii care rezervă locuri panoramice pe aceste rute se vor bucura de experienţa VR gratuit. În momentul în care vor urca la bordul autocarelor aceştia primesc căştile VR şi vor avea la dipoziţie 50 de jocuri video, experienţe cinematice şi de călătorie. 

FlixBus a început să testeze această soluţie la sfârşitul anului trecut. Dacă experienţa VR este primită bine de călători, proiectul s-ar putea extinde.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide