Clienţii noi de Toyota beneficiază de asistenţă rutieră gratuită!

Clienţii noi de Toyota beneficiază de asistenţă rutieră gratuită!

Autor: Dan Vache acum 7 ani Știri

Serviciul de asistenta rutieră denumit Toyota Eurocare, va fi disponibil, incepând de mâine, gratuit pentru fiecare nouă maşină livrată pentru o perioadă de 1 sau 5 ani in funcţie de model. De acest serviciu se vor putea bucura şi acei clienţi care deţin deja un autotursim Toyota cu o vechime de cel mult 10 ani, insă doar contra-cost, pentru suma de 140 de lei, valabil pe 1 an de zile.

Toyota Eurocare asigură asistenţă rutieră pentru utilizatorii autovehiculelor Toyota in intreaga Europă 24 de ore pe zi, în fiecare zi a anului, în cazul imobilizării maşinii pe şosea ca urmare a defectării, sau a producerii unui accident.

Serviciul Toyota Eurocare poate fi accesat prin intermediul unui apel la un numar de telefon dedicat: 0800 400 080 – număr de telefon apelabil gratuit din ţară si +40 31-2255100 pentru apeluri din străinătate.

Un avantaj notabil oferit de serviciul de asistenţa rutieră Toyota Eurocare este punerea la dispoziţie a unui şofer personal in situaţia in care beneficiarul aflat intr-o călătorie in străinătate se găseşte in incapacitatea de a conduce maşina.

De asemenea, este acoperită şi repatrierea autovehiculului şi livrarea cu prioritate a pieselor de schimb necesare efectuării reparaţiilor in diversele situaţii apărute.
Beneficiarul serviciului Toyota Eurocare este reprezentat de persoana care conduce maşina, precum şi de orice altă persoană transportată in vehicul, in limita legală stipulată referitoare la transportul pasagerilor, cu excepţia autostopiştilor sau pasagerilor transportaţi contra cost.

Asistenţa va fi oferită pentru imobilizarea maşinii survenită in următoarele ţări: Andorra, Austria, Belgia, Bosnia Hertegovina, Bulgaria, Ceuta, Croatia, Cipru, Republica Ceha, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franta (Europa) & Corsica, Germania, Gibraltar, Grecia, Ungaria, Islanda, Irlanda, Italia, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Macedonia, Malta, Monaco, Muntenegru, Norvegia, Polonia, Portugalia, Republica San Marino, Romania, Serbia, Republica Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Elvetia, Olanda, Turcia (sectorul european), Ucraina, Regatul Unit si Vatican.

Programul poate fi achiziţionat de clienţii Toyota de la Recepţia Service a oricărui Dealer Autorizat Toyota din România.
 Comentarii
Inchide