Coadă la priză. Zeci de mașini Tesla așteaptă să fie încărcate

Autor: Elena Luchian 28 dec. 2019 Știri auto

O filmare arătând zeci de mașini Tesla așteptând să fie încărcate a devenit virală pe internet. Aproximativ 50 de șoferi stau la o coadă care se întinde pe aproape un kilometru.

Mașinile s-au aliniat în apropierea stației Supercharger, un serviciu oferit în mod gratuit de producătorul din Silicon Valley și devenit tot mai popular. Stațiile de încărcare de mare viteză se află pe autostradă, la mijlocul distanței dintre Los Angeles și San Francisco. Deși sunt 40 de prize disponibile, cozi uriașe se formează în perioadele aglomerate. Șoferii nu au alternativă, așa că sunt nevoiți să stea la coadă pentru că energia rămasă în baterie nu le-ar permite să ajungă la destinație.

Nu se știe cât timp au așteptat acolo șoferii, dar printre comentariile care însoțesc imaginile se regăsește și cel al unui client care spune că așteaptă de 40 de minute la coadă și că mai are peste 25 de mașini în fața sa.

Stația de încărcare Kettlemna City Superchager este un punct extrem de popular printre posesorii de Tesla. În perioadele în care toate stațiile sunt utilizate, viteza de încărcare este redusă, spun managerii centrului, ceea ce prelungește timpul petrecut la priză de la 30 la chiar 75 de minute.

Tesla a promis îmbunătățiri la centrul de încărcare pentru ca acesta să poată face față fluxului mare de posesori de Tesla care vor să-și încarce mașinile folosind sistemul Supercharger, pe care producătorul american îl descrie ca fiind cel mai rapid din lume.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google NewsComentarii
Inchide