Coindu caută 125 de oameni pentru fabrica de tapiserii auto din zona liberă Curtici-Arad

Autor: Dana Ciriperu 04 dec. 2018 Știri auto
Coindu caută 125 de oameni pentru fabrica de tapiserii auto din zona liberă Curtici-Arad

Producătorul de componente auto Coindu Româ­nia, parte a grupului portughez Coindu, recrutează în prezent 125 de oameni pentru fabrica de tapiserii din judeţul Arad, potrivit site-ului Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Arad.

Compania caută 70 de muncitori necalificaţi în industria confecţiilor, 50 de confecţioneri-asamblori articole din textile, dar are disponibile şi 5 joburi pentru lucrător controlor final con­form AJOFM Arad. Coindu a ajuns la finalul anului trecut la un număr mediu de 1.847 de angajaţi, potrivit site-ului Ministerului Finanţelor.

Coindu produce în fabrica din Curtici, dezvoltată pe o su­prafaţă de 17.500 de metri pătraţi, tapiserii auto şi alte com­ponente soft de interior pentru Audi, BMW, VW sau Porsche, potrivit informaţiilor de pe site-ul producătorului portughez.

Vezi articolul complet în Ziarul Financiar 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult
Ziarul Financiar
Ziarul Financiar

Comentarii
Inchide