Colecţia de la Count’s Kustoms, in fiecare joi pe History!

Autor: Dan Vache 30 apr. 2013 Știri auto

History a fost lansat la noi in anul 2008, iar in februarie 2013 a aderat la Asociaţia Română pentru Măsurarea Audienţelor (ARMA). Ratingul foarte bun şi investiţiile majore făcute de A+E Networks UK, care deţine History şi este lider de piaţă in distribuţia canalelor de entertainment, au permis lansarea serviciului de vânzare de spaţiu publicitar şi in România.

Cea mai cunoscută campanie de marketing a celor de la History a fost cea din martie anul acesta,  numită “HISTORY te scoate din rutină”, promovată la radio, TV dar şi pe o serie de autobuze personalizate, care au circulat prin capitală. Vedetele canalului History sunt emisiunile “Aşii amanetului” (“Pawn Stars”), “Războiul depozitului” (“Storage Wars”), “Extratereştri antici” (“Ancient Aliens”), “Colecţia de la Count’s Kustoms” (“Counting Cars”) şi “Aşii amanetului din Louisiana” (“Cajun Pawn Stars”).

Counting Cars prezintă o echipă de pasionaţi auto, care modifică maşini şi motociclede abandonate, pe care apoi le vând. Fiecare membru al echipei işi pune amprenta pe personalizarea maşinilor şi a motocicletelor, realizând adevarate bijuterii ale şoselelor.

HISTORY  este distribuit in România de Tematic Cable , prin cablu şi satelit , iar vânzarea de publicitate pe piaţa locală se realizează prin intermediul agenţiei Cable Direct. HISTORY este disponibil în ofertele Digi, Romtelecom (DTH), UPC şi iNES IPTV.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide