Colecția de mașini a lui Ion Țiriac, vizitată de un vlogger celebru: „A fost incredibil!”

Autor: Adrian Somai 26 iun. 2023 Știri auto

Colecția de mașini a lui Ion Ţiriac a avut un oaspete special, trecându-i pragul nimeni altul decât Shmee150, cel mai cunoscut vlogger din domeniul auto din lume. Shmee s-a aflat recent în țara noastră și a avut ocazia să îl întâlnească pe fostul mare sportiv și om de afaceri Ion Ţiriac. Nu numai atât însă, a putut și să îi admire întreaga colecție de mașini.

Shmee150 este un nume care nu mai are nevoie de niciun fel de prezentare pentru tinerii pasionați auto, clipurile sale fiind urmărite pe YouTube și pe rețelele de socializare de oameni din întreaga lume. De-a lungul timpului, Shmee a strâns peste 2.5 milioane de urmăritori.

Galeria Ţiriac Collection a anunțat prin intermediul rețelelor de socializare că vloggerul britanic îi va trece pragul la sfârșitul săptămânii trecute. “Bine ai venit! Nu știu cine te-a pedepsit! Eu nu mai vreau mașini, îmi ajung! Aș mai vrea un DB5, exact ăla al lui James Bond, dacă se poate”, i-a transmis fostul tenismen român vloggerului britanic Shmee.

Ion Ţiriac are peste 400 de mașini în colecție

Britanicul s-a declarat fascinat de ceea ce a văzut în România, nereusind să își stăpânească pe deplin entuziasmul atunci când a fost primit de celebrul om de afaceri român Ion Ţiriac. “A fost incredibil să îl întâlnesc pe domnul Ţiriac. El le oferă oamenilor o șansă incredibilă să vadă mașini la care doar visăm. Pare din altă ligă față de toți ceilalți”, a declarat Shmee după ce a avut ocazia să admire mașinile din colecția lui Ion Ţiriac.

În urmă cu aproape zece ani, omul de afaceri român Ion Ţiriac inaugura prima galerie auto personală din țara noastră. „Din pasiune pentru maşini, am colecţionat vehicule fabricate începând cu anii 1899. Am acum bucuria de a împărtăşi această pasiune cu vizitatorii galeriei. O parte din istoria evoluţiei auto se regăseşte în colecţia pe care vă invit să o descoperiţi”, a spus Ion Ţiriac. La ora actuală, galeria Ţiriac Collection include peste 200 de exponate de epocă, fabricate începând cu anul 1899, dar și automobile performante, cu un design modern.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Tiriac Collection - Facebook


Adrian Somai
Adrian Somai
Am studiat cursurile Facultății de “Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori” din cadrul Academiei de Studii Economice București. Lucrez în presă de mai bine de cinci ani, colaborând de-a lungul vremii cu diverse publicații precum Ziarul de Sport, Cars.ro sau Manager.ro. Mi-a plăcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide