Compania Municipală Energetica a cumpărat 3 SUV-uri cu dotări spre zona premium. Firma se ocupa de sistemul de termoficare

Autor: ProMotor 03 dec. 2019 Știri auto
Compania Municipală Energetica a cumpărat 3 SUV-uri cu dotări spre zona premium. Firma se ocupa de sistemul de termoficare

Compania Municipală Energetica a achiziționat 3 SUV-uri cu dotări specifice segmentului premium: pilot automat, scaune față/spate și volan încălzite, încărcare telefon wireless, volan și schimbător de viteze îmbrăcate în piele, scrie HotNews.

Compania Municipală Energetica este o entitate înființată la propunerea primarului Gabriela Firea pentru a se ocupa de sistemul de termoficare.

Pentru cele trei mașini compania plătește 380.000 RON firmei BRODMI SRL, contractul fiind încheiat pe 29 octombrie 2019.

Achiziția de mașini se face în condițiile în care sistemul de termoficare din oraș este în colaps și în fiecare săptămână sute de clădiri rămân fără apă caldă și căldură din cauza avariilor.

 

Achiziția a fost semnalată de Ciprian Ciucu, consilier PNL,  și semnalată pe Facebook. ”Nu vreau să vă enervez de dimineață dar e bine să știți pe ce se duc banii noștri atunci când nu se duc în termoficare: se duc în SUV-uri achiziționate de compania de termoficare a Primăriei (în imagine). SUV-urile au fost achiziționate de CM Energetica și vor fi, probabil, transferate noii companii Termoenergetica. Investiții serioase în rețea nu s-au făcut deși prima companie, Energetica (înființată ilegal), transformată apoi în Termoenergetica, a primit un capital de 300 milioane de lei (!) iar actuala Termoenergetica are pe mâna 642 milioane de lei!”

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Ciprian Ciucu / Facebook



Comentarii
Inchide