Conceptul Mazda RX-Vision a mai câştigat un premiu de frumuseţe | GALERIE FOTO

Autor: ProMotor acum 4 ani Știri

 


Momente festive pentru Mazda. Celebrul RX-Vision a mai  luat un trofeu, de data aceasta este vorba de Car Design Award 2016, premiu acordat la categoria concepte. Cu o contribuţie notabilă la evoluţia design-ului automobilistic, conceptul reprezintă o nouă reuşită pentru surprinzătoarele prototipuri Mazda şi, bineînteles, pentru designerii companiei. 

„Sunt mai mult decât încântat de recunoaşterea eforturilor Mazda, dar nu numai în ceea ce priveşte zona de design, ci şi din prisma tehnologiei care permite vehiculelor noastre să şi <> la fel de bine pe cât arată,” declară Kevin Rice, coordonatorul departamentului de design pentru Europa. 

RX-VISION a câştigat în faţa unui grup notabil de rivali, din care au făcut parte: Alpine Vision Concept, BMW 3.0 CSL Hommage, Pininfarina H2 Speed Concept şi Porsche Mission E Concept.

Mazda are în portofoliu premiul pentru cel mai frumos concept al anului, obţinut în ianuarie, în cadrul ediţiei cu numărul 31 a Salonului Internaţional Auto de la Paris, nu la mult timp după ce conceptul şi-a făcut debutul la Salonul Auto de la Tokio, în noiembrie 2015.

GALERIE FOTO
Comentarii
Inchide