Concurs ProMotor: fii Şofer Urban cu noul Opel GTC Astra!

Autor: Andrei Nan 20 ian. 2012 Știri auto
Concurs ProMotor: fii Şofer Urban cu noul Opel GTC Astra!

ACT ADITIONAL NR.1 LA REGULAMENTUL CAMPANIEI PROMOŢIONALE „Sofer Urban”

Organizată de S.C. MEDIAFAX GROUP S.A. (numită de aici înainte „Organizator”), cu sediul social în Bucureşti, str. Aurel Vlaicu, nr. 62-66, sector 2, cu aceeaşi adresă de corespondenţă, număr de ordine la Registrul Comerţului J40/6876/2010, cod unic de inregistrare: 27189522, atribut fiscal RO.

Autentificat cu nr.____ / ___ decembrie 2011

In conformitate cu prevederile Regulamentului Oficial al campaniei promotionale „Sofer Urban”, Organizatorul aduce urmatoarele modificări:

Art. 3. Durata campaniei promoţionale şi aria de desfăşurare

Campania promoţională se desfăşoară în perioada 20 decemabrie 2011 – 3 februarie 2012. Aria de desfăşurare a campaniei este întreg teritoriul României. Tragerea la sorţi pentru cele 3 Mari Premii va avea loc in data de 7 februarie 2012.

Art. 7. Mecanismul campaniei

Pentru a participa la campania promoţională, un utilizator trebuie să se înregistreze pe www.soferurban.ro în intervalul 20 decembrie 2011 – 2 februarie 2012. Utilizatorii pot folosi pentru înregistrare şi conturile făcute folosind sistemul Apropo ID, pe unul dintre site-urile: promotor.ro, soferderomania.ro, ligaprosport.ro, descopera.ro, go4it.ro, apropo.ro, showbiz.ro, tare.ro, bule.ro, autopro.ro, profesiionline.ro, gruppy.ro, seiful.ro, sportoquiz.ro şi sportlaminut.ro. Trebuie însă să aibă un cont şi o parolă valide.

La înregistrare, utilizatorului i se va solicita să introducă o adresă de e-mail, adresă ce va fi folosită ulterior pentru orice fel de comunicare legată de concurs. O adresă de e-mail poate fi folosită de un singur utilizator pentru înscrierea în concurs.

În data de 3 februarie 2012, 3 vedete alese de organizator vor participa la o intrecere auto in Bucuresti (denumita in continuare Cursa Vedetelor). Cei trei vor avea la dispozitie cate o masina (3 masini identice) la volanul careia vor trebui sa parcurga un traseu dinainte stabilit si sa realizeze anumite sarcini. Startul se va da in acelasi timp, traseele vor fi de distante egale, iar vedeta castigatoare va fi desemnata persoana care reuseste sa finalizeze prima traseul, cu toate sarcinile indeplinite.

Concursul va avea doua etape:

Etapa 1 (3 premii a cate 1000 euro la extragerea din 3 februarie 2012).

Etapa 2 (60 de premii a cate 100 euro fiecare – acordate in data de 3 februarie 2012)

Pentru a avea sanse la castigarea premiilor, participantii la concurs vor trebui sa:

Pasul 1: se inscrie in concurs prin deschiderea un cont pe pagina de concurs

Pasul 2: sa aleaga vedeta preferata, traseul pe care aceasta sa il parcurga si sarcinile de indeplinit pe traseu. Traseele disponbile din care participantii pot alege sunt in numar de 3. Sarcinile disponibile sunt in numar de 10, fiecare participant trebuie sa aleaga 5.

In functie de voturile exprimate de toti participantii la joc, sistemul va decide pentru fiecare in parte traseul de parcurs si cele 5 sarcini de indeplinit in timpul „Cursei Vedetelor”, in functie de numarul optiunilor concurentilor. Voturile exprimate nu conteaza in stabilirea castigatorilor premiilor, ci au doar rolul de a stabili traseul si sarcinile din „cursa vedetelor”.

Pentru completarea acestui pas, fiecare participant primeste 5 puncte (echivalente cu 5 sanse la tragerea la sorti a marilor premii).

Pasul 3: Sa acumuleze puncte suplimentare, fiecare punct reprezentand o sansa la tragerea la sorti.

Un participant înscris în Concursul „Sofer Urban” poate acumula în contul propriu puncte suplimentare astfel:

3.1 poate incarca pe pagina de concurs o poza proprie. Pentru fiecare „like” obtinut pentru respectiva poza, participantul primeste cate un punct.

În perioada 20 decembrie 2011 – 3 februarie 2012, utilizatorii vor putea încărca în aplicaţia de concurs diponibilă pe site-ul www.soferurban.ro o fotografie în care să apară împreună cu un autoturism OPEL. Toate pozele înscrise în concurs vor fi moderate de către Organizator înainte de publicarea pe site. Pentru a fi validată, fotografia trebuie să aparţină celui care o înscrie, nu are voie să fie editată şi în fotografie nu are voie să fie vizibilă nici o altă marcă auto în afară de OPEL.

Fotografiile trimise de catre Concurenti trebuie sa indeplineasca toti termenii si toate conditiile acestui regulament si vor fi validate folosinduse urmatoarele reguli (fara a se limita la acestea)

1) Nu vor fi acceptate fotografiile care:

– nu ilustreaza tema concursului si nu contin un autoturism OPEL;

– contin injurii;

– contin orice forma de violenta sau prezinta scene in care se produce durere cuiva, scene de violenta sexuala sau de cruzime;

– prezinta arme de orice fel;

– prezinta incalcarea legii sau orice modalitate prin care aceasta ar putea fi incalcata;

– prezinta consum de droguri ilegale;

– promoveaza rasismul, sexismul, homofobia, discriminarea etnica sau sociala;

– au caracter ofensator, abuziv, indecent, calomniator sau obscen;

– pot aduce prejudicii unei persoane, afaceri sau intreprinderi;

– sunt protejate de drepturi de autor care nu apartin Concurentului, ci unei terte parti;

– contin publicitate sau materiale promotionale ale unor competitori directi sau indirecti ai Organizatorului;

– prezinta persoane publice sau celebritati, cu exceptia cazurilor in care exista acordul expres al acestora.

– nu vor fi admise fotomontajele

2) Concurentii isi dau acordul privind postarea si utilizarea fotografiilor pe site-ul de internet www.soferurban.ro, in conformitate cu prevederile Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor. Totodata, prin participarea la acest concurs, se subintelege si acordul privind arhivarea fotografiilor de catre Organizator.

3) Vor fi acceptate fotografiile cu persoane private doar daca au fost realizate intr-un spatiu public si daca acestea nu lezeaza dreptul persoanei la viata privata.

4) Inainte de a trimite o fotografie, orice Concurent va cere acordul expres al persoanelor care apar in fotografia trimisa cu privire la participarea acesteia la concurs.

5) Fotografiile trimise trebuie sa fie originale, realizate de Concurenti. Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru nicio fotografie insusita in mod ilegal de catre Concurenti.

6) Concurentul este unic responsabil pentru orice consecinte directe sau indirecte care pot aparea ca urmare a participarii cu fotografii la acest concurs.

8) Organizatorul are urmatoarele drepturi:

– sa nu considere trimiterea unei fotografii o garantie ca aceasta va participa la concurs, Organizatorul avand dreptul sa refuze o fotografie daca aceasta nu respecta toate prevederile acestui regulament, fara a fi obligat sa justifice Concurentilor decizia luata;

– sa anunte autoritatile competente in cazul in care fotografiile trimise la concurs instiga la incalcarea legii;

– sa descalifice orice fotografie inscrisa in concurs daca constata tentative de fraudare a votului de poze (strangerea de „like”-uri pe poza).

În momentul înscrierii, organizatorul va genera o pagina de web unică pentru fiecare concurent, pagină care va conţine un buton de votare intitulat „like”. Fiecare utilizator poate înscrie o singură poza în concurs, unicitatea stabilindu-se in functie de adresa de e-mail furnizata la înscriere. Pentru a participa la tragerile la sorţi, participanţii trebuie să strângă cât mai multe „like”-uri la poza încărcată de aceştia pe site-ul www.soferurban.ro. Fiecare fotografie inscrisa valid va genera un plus de şanse egal cu numărul de „like”-uri acumulate până în momentul extragerii.

Exemplu : daca o poza are 2 „like”-uri aceasta va avea 3 sanse la tragerea la sorti.

3.2 Poate intra pe pagina Opel (sponsorul concursului) unde va obtine un cod. Participantul va trebui sa intre apoi pe pagina de concurs, sa inscrie respectivul cod si va obtine automat 10 puncte.

3.3 Poate paria pe vedeta castigatoare in „Cursa Vedetelor”. In functie de numarul de participanti care au pariat pe fiecare vedeta in parte, acestea primesc o „cota” de pariuri. „Cota” reprezinta numarul de puncte ce se acorda pentru fiecare punct pariat in cazul in care vedeta respectiva castiga „cursa vedetelor”. In perioada 20 decembrie 2011 – 2 februarie 2012 participantii pot paria pe toate vedetele, de mai multe ori pe aceiasi vedeta sau de mai multe ori in aceiasi zi. Singura limitare este data de numarul de puncte pe care acestia le au disponibile. „Cotele” se actualizeaza zilnic in functie de evolutia pariurilor. Fiecare participant va putea vizualiza in pagina de concurs istoricul pariurilor efectuate (numarul de puncte pariat, vedetele pariate, si cota la care s-a pariat la momentul respectiv). Pariurile facute nu se mai pot modifica.

In data de 3 februarie 2012, data „cursei vedetelor” nu se pot face pariuri. La finalul cursei, dupa desemnarea vedetei castigatoare, sistemul de joc va aloca punctele castigate de fiecare participant in parte, in functie de pariurile facute pe perioada derularii jocului.

ETAPA 1

In data de 3 februarie 2012, dupa incheierea „cursei vedetelor”, sistemul de joc va stabili numarul de puncte acumulat de fiecare jucator in parte (conform celor 3 pasi), echivalent cu numarul de sanse la tragerea finala. Tragerea la sorti va avea loc in data de 7 februarie 2012. In urma extragerii se vor stabili cei 3 castigatori (si 3 rezerve) ai Etapei 1: 3 premii a cate 1000 euro fiecare.

Cei 3 castigatori trebuie sa fie diferiti. In situatia in care in urma extragerii un participant castiga doua premii, acesta va pastra un singur premiu, urmand ca cel de-al doilea premiu sa fie acordat urmatorului extras.

ETAPA 2.

In ziua derularii „cursei vedetelor”, pe 3 februarie 2012, pe pagina de concurs se vor transmite live imagini cu evolutia fiecarei vedete in parte. Tot aici se vor adresa cate 20 de intrebari pentru fiecare vedeta, in total 60 de intrebari. Participantii vor raspunde la intrebari sub forma de comentarii Facebook. Organizatorul va desemna cate un castigator pentru primul raspuns corect postat pentru fiecare intrebare in parte. Intrebarile ce nu obtin raspunsuri corecte in termen de 10 minute de la publicare se anuleaza, fiind inlocuite cu unele noi. Sumele ramase la intrebarile anulate nu vor fi reportate.

In aceasta etapa se acorda 60 de premii a cate 100 euro fiecare. Fiecare participant poate castiga o singura data in aceasta etapa (maxim 1 premiu de participant in etapa 2). Acestia pot castiga insa si un premiu la extragerea din Etapa 1 a concursului.

Art. 8. Desemnarea câştigătorilor şi acordarea premiilor

Castigatorii din Etapa 1 vor fi desemnati prin tragere la sorti. Participantii vor intra in tragerea la sorti cu un numar de sanse egal cu numarul de puncte acumulat pe parcursul concursului (pasii 1, 2 si 3). In Etapa 1 se acorda 3 mari premii a cate 1000 euro fiecare. Tragerea la sorti are loc in data de 3 februarie 2012.

Se vor extrage cei 3 castigatori si inca 3 rezerve pentru situaţia în care câştigătorii nu pot fi contactaţi în termenul de 72 de ore, stabilit prin acest Regulament. Rezervele vor fi folosite în ordinea extragerii, în cazul în care premiul nu poate fi acordat câştigătorului principal, în condiţiile descrise de prezentul regulament.

Castigatorii din Etapa 2 vor fi desemnati pe baza raspunsurilor la intrebari. Primul participant care raspunde corect la intrebarea pusa castiga premiul. In Etapa 2 se acorda 60 de premii a cate 100 euro fiecare. Acordarea premiilor se face in data de 3 februarie 2012.

In cazul in care un castigator nu poate fi contactat in termen de 72 de ore, premiul se acorda urmatorului concurent care a raspuns corect la respectiva intrebare.

Validarea câştigătorilor se va face în baza unui act de identitate, ca verificare a corectitudinii datelor personale completate de participant în momentul creării contului şi efectuării înscrierii în Concurs. Câştigătorilor li se va aduce la cunoştinţă rezultatul extragerilor şi locul în care vor putea intra în posesia premiilor în aceeaşi zi cu tragerile la sorţi, după încheierea desemnării câştigătorilor, telefonic sau prin e-mail în baza datelor funizate. De asemenea, numele câştigătorilor vor fi afişate pe pagina concursului pe www.soferurban.ro.

În cazul în care un câştigător a furnizat date de contact eronate sau nu poate fi contactat în interval de 72 de ore de la anunţarea lui, premiul se va acorda altui utilizator, următorul extras ca rezervă în cadrul tragerii la sorţi pentru Etapa 1 (sau, in Etapa 2, urmatorului participant care a raspuns corect la respectiva intrebare). Organizatorul nu este responsabil pentru întârzierea anunţării câştigătorilor din motive care nu ţin de el.

Organizatorul îşi rezervă dreptul de a publica datele cu caracter personal ale câştigătorilor Concursului şi de a se folosi de imaginea acestora în scopuri publicitare. Acordarea premiilor poate fi un eveniment public. Organizatorul poate solicita câştigătorilor acordul pentru a publica materiale audio, foto şi video cu ei.

Organizatorul va verifica prin metode proprii corectitudinea participanţilor şi îi vor descalifica pe cei a căror activitate în cadrul Concursului va fi considerată drept fraudă. Orice tentativă de fraudare (incluzând dar nu limitându-se la spam, phishing, utilizarea unor extensii de browser care au adus avantaje pe altă cale decât pe cea specificată în regulament, utilizarea unor programe care au acelaşi rol etc.), atrage dupa sine eliminarea din Concurs a concurentului respectiv. Acesta acceptă prin prezentul Regulament faptul că nu are dreptul la niciun fel de explicaţie din partea Organizatorului în momentul în care acesta consideră că respectivul cont a fost valorificat prin fraudă.

Dacă sunt identificate persoane care au influenţat sau care au facilitat câştigarea de premii, Organizatorul are dreptul de a cere urmarirea în instanţă a respectivelor persoane, pe baza dovezilor existente, conform legislaţiei române în vigoare.

Organizatorul nu îşi asumă răspunderea pentru problemele legate de conexiunea la internet a participanţilor, precum şi pentru problemele cauzate de ISP-ul folosit de Organizator.

Art. 9. Premiile

La Etapa 1: 3 mari premii a cate 1000 Euro fiecare, oferite în bani

Câştigătorii vor fi desemnati prin tragere la sorti in data de 7 februarie 2012. Şansele fiecărui participant la tragerea la sorţi pentru marele premiu vor fi egale cu numărul punctelor acumulate pe parcursul concursului.

La Etapa 2: 60 premii a câte 100 euro fiecare, oferite în bani.

Valoarea totală aproximativă a premiilor este de 9000 euro. Castigatorii vor intra in posesia premiilor in termen de maxim 60 de zile lucratoare de la incheierea concursului.

Art. 10. Regulamentul campaniei promoţionale

Regulamentul campaniei promoţionale „Sofer Urban” este disponibil spre consultare, în mod gratuit, pe site-ul www.promotor.ro, cât şi prin solicitare pe adresa Str. Aurel Vlaicu, nr. 62-66, sector 2, Bucureşti. Participarea la această campanie promoţională implică obligativitatea respectării prevederilor prezentului regulament.

În perioada desfăşurării promoţiei, cititorii pot suna la linia de telefon dedicată promoţiei: 031.82.57.349 (linie telefonică cu tarif normal) pentru a afla mai multe amănunte în legătură cu promoţia (regulament de participare, premii, modalităţi de acordare a premiilor), precum şi pentru sugestii sau eventuale plângeri. Programul de funcţionare a liniei telefonice este de luni pînă vineri, între orele 10.00 – 18.00.

Organizatorul concursului nu are nicio raspundere si nu va putea fi implicat în litigii legate de corectitudinea datelor personale trimise de către participanţi. Organizatorul nu are obligaţia de a purta corespondenta privitoare la solicitările necâştigătoare.

Pagini: 1 2

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide