Conduce un BMW, dar cere bani de benzină de la trecători. Experiment social

Autor: ProMotor 24 apr. 2020 Știri auto

“Trebuie să ajung acasă și nu mai am bani de benzină”, sunt cuvintele cu care o tânără șoferiță i-a abordat pe trecători în centrul Bucureștiului. Este sau nu crezută?

GALERIE FOTO

Tânăra Alice conduce un BMW, dar cere bani de benzină de la trecători. Șoferița le explică faptul că are cardul blocat, că nu are cine să vină să o ajute și că se mulțumește cu orice sumă.

Este vorba despre un experiement social. Alice vrea să vadă cine o ajută când vede că ea a venit în Capitală cu o mașină de lux, dar cere bani pe stradă.

Nu sunt deloc puțini cei care scot portofelul ca să-i ofere bani să ajungă acasă la Ploiești. Alții se oferă să-i transfere. O tânără, care spune că are la dispoziție Mercedes-ul tatălui ei, pune cardul la bătaie: “Roagă un prieten să-ți trimită bani în contul meu și merg cu tine la benzinărie!”

Vizibil jenată de situație, Alice uită și ce tip de combustibil îi trebuie. “Bani de benzină, că am rămas fără motorină și nu am nici gaz, dacă puteți să mă ajutați cu niște kerosen”, se amuză unul dintre cei peste 113.000 de utilizatori care au văzut imaginile pe canalul de YouTube Ciprian Dafinescu.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide