Conflict în trafic între un motociclist și un biciclist. Cine are dreptate? VIDEO

Autor: Promotor 24 iun. 2020 Știri auto

O cameră video montată pe casca unui motociclist a surprins momentul în care acesta se ciocnește cu un biciclist. Întâmplarea a avut loc într-un oraș din Canada.

Înainte de accident, motociclistul poate fi văzut așteptând la un semafor lângă un al doilea motociclist. Dintr-o dată, un biciclist vine pe partea dreapta și trece în viteză pe lângă ei, chiar pe lumina roșie a semaforului. Apoi vedem cu motociclistul accelerează pe măsură ce semafoarele se fac verde.

Intră în galeria foto

În timp ce biciclistul și motociclistul se apropie de un al doilea rând de semafoare, ciclistul se deplasează scurt de pe banda din dreaptă, trece pe cea din stânga și apoi face dreapta, tăind calea motociclistul. În urma acestei manevre a existat o coliziune între cei doi care l-a aruncat pe biciclist la pământ.

Biciclistul ascultă muzică în timp ce pedalează

Din fericire nimeni nu a fost rănit. Întâmplarea a stârnit mult controverse pe internet în privința celui care poartă vina producerii acestui accident.

Majoritatea oamenilor comentează pe YouTube și alte forumuri că de vină ar fi ciclistul, care a făcut acele manevre fără să semnalizeze. Pe de altă parte, un martor care se afla aproape de locul accidentului spune că de vină ar fi motociclistul.

Cert este că biciclistul face câteva manevre discutabile. Pe lângă toate astea el ascultă muzică în timp ce pedalează, așa că presupunem că este total rupt de ce se întâmplă în spatele lui. Dacă nu ar fi avut căștile poate ar fi auzit că din spatele lui se apropie un motor.

„Oamenii care se aflau în zona unde a avut loc incidentul spun că eu am greșit, dar nu au văzut clar ce s-a întâmplat, ei doar au văzut un biciclist căzut la pământ. Camera nu minte niciodată!”, a fost mesajul motociclistului în postarea de YouTube. El a mai scris că firma de asigurări i-a dat câștig de cauză.

 

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: YouTube



Comentarii
Inchide