Consilierii municipali se pregătesc să taie din bugetul mediului. Poluarea se reflectă în culoarea zăpezii

Autor: Marius Vișan acum 4 ani Știri auto
Consilierii municipali se pregătesc să taie din bugetul mediului. Poluarea se reflectă în culoarea zăpezii

Consilierii municipali se pregătesc să mai dea o lovitură mediului: vor să taie din bugetul alocat peste 28 de milioane de lei, scrie Digi24.ro

Bucureştiul se află în topul mondial al celor mai poluate oraşe, iar la asta participă majoritatea autoturismelor, însă rezolvarea acestei probleme se prelungeşte deoarece România nu raportează Comisiei Europene date complete despre cât de toxic este aerul în marile oraşe. 

Poluarea se reflectă şi în culoarea zăpezii care a căzut în ultima perioadă. În doar câteva ore, ninsoarea se transformă în noroi, iar după ce se topeşte, în canale ajunge apă amestecată cu uleiuri şi carburanţi arşi. 

La începutul acestui an, consilierii municipali anunţau investiţii pentru un aer curat. Perdeaua forestieră, staţiile de monitorizare a aerului de lângă şantiere şi restul planurilor anunţate… au rămas la faza de promisiuni.

În cazul în care nu va rezolva problema calităţii aerului, Bucureştiul va fi amendat cu 100.000 de euro zilnic.

 Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006, când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian

Comentarii
Inchide