Controlor bătut în stația de autobuz de rudele unui călător prins fără bilet

Autor: ProMotor 04 feb. 2021 Știri auto

Un controlor în autobuzele TCE din Ploiești a fost bătut de rudele unei femei. Motivul este cel puțin bizar. Femeia a fost prinsă fără bilet de călătorie. Astfel, angajatul TCE Ploiești a rugat-o să coboare din mijlocul de transport.

Controlorul, în vârstă de 21 de ani, a ajuns la spital, rănit la mâna dreaptă. Altercația a avut loc, marți 2 februarie.

”Polițiștii au fost sesizați de reprezentanții unei unități medicale cu privire la faptul că un bărbat de 21 de ani, controlor în mijloacele de transport în comun, s-a prezentat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale după o altercație, fără a rămâne internat”, se arată într-un comunicat remis presei de Poliția Prahova.

Controlor bătut a avut nevoie de îngrijiri medicale

Potrivit sursei citate, bărbatul a identificat o femeie care a circulat în transportul în comun fără bilet. Aceasta a fost coborâtă în stația Palatul Culturii, scrie Adevarul.ro.

În sprijinul femeii şi-a făcut apariția un bărbat care l-ar fi împins pe bărbatul de 21 de ani, acesta dezechilibrându-se și căzând pe mâna dreaptă.

Poliția a precizat că până la acest moment, persoana vătămată nu a dorit să formuleze plângere penală pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe. Cercetările sunt continuate de către polițiști pentru identificarea persoanelor implicate și luarea măsurilor legale care se impun.

Controlorii de bilete dotați cu camere video

Începând din martie 2018, controlorii de bilete de la Compania de Transport Public (CTP) Cluj-Napoca poartă, în premieră naţională, camere video care vor funcţiona 8 ore, pe durata unei zile de lucru, măsura având rolul de a elimina controversele cu călătorii.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: TransPloiesti / FacebookComentarii
Inchide