Ne protejează de coronavirus, dar ne pune în pericol pe șosele? Ce a pățit un șofer care purta mască?

Autor: ProMotor 29 apr. 2020 Știri auto

Masca ne protejează de coronavirus, dar ne pune în pericol pe șosele? Un șofer și-a pierdut cunoștința în timp ce se afla la volan. Purta mască de ore bune, deși se afla singur în mașină.

GALERIE FOTO

Poliția din New Jersey a dat publicității datele unui accident bizar, provocat – au spus inițial oamenii legii – de purtarea, timp de mai multe ore, a unei măști. Șoferul purta o mască medicală tip N95 când și-a pierdut cunoștința, iar polițiștii au dat vina pe o insuficiență respiratorie provocată de aceasta.

Mașina sa, o Mazda CX-5, a lovit un stâlp de electricitate de pe marginea drumului și a fost serios avariată. Șoferul a scăpat cu răni minore și a fost transportat la spital pentru verificări suplimentare.

Autoritățile recomandă purtarea măștii în locurile publice și mai ales în spațiile închise, dar purtarea acesteia în mașină, atunci când ești singur la bord, nu este necesară, o idee susținută și de Centrul de Prevenire și Control al Bolilor din Statele Unite. Mai mult, în Statele Unite, măștile de tip N95 se află pe lista de echipamente disponibile în număr redus și sunt recomandate, în primul rând, cadrelor medicale.

Ulterior, poliția a revenit asupra postării inițiale de pe o rețea de socializare și a anunțat că motivul accidentului ar fi putut fi și o altă problemă de ordin medical de care ar fi suferit șoferul. Acesta nu consumase alcool sau substanțe interzise înainte de a urca la volan.

Step 2: Place this code wherever you want the plugin to appear on your page.

*****This post has been updated*****

Considering the overwhelming response this post has received, the following should…

Posted by Lincoln Park Police Department on Friday, 24 April 2020

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide