Creştere a livrărilor pentru BMW Group în luna octombrie

Creştere a livrărilor pentru BMW Group în luna octombrie

Autor: Marius Vişan acum 2 ani Știri

În octombrie, BMW Group a livrat 200.883 de automobile către clienţii din lumea întreagă, o creştere de 1,7% faţă de luna similară a anului anterior. Astfel, totalul vânzărilor în acest an la 2.035.695 de maşini, un plus de 1,3% în comparaţie cu primele zece luni ale anului precedent. 

Livrările din octombrie ale automobilelor BMW i, BMW iPerformance şi MINI Electric au totalizat 13.016 unităţi la nivel mondial, o evoluţie de 38,4% faţă de aceeaşi lună a anului anterior.

Vânzările de automobile electrificate ale BMW Group totalizează, în acest an, 110.560 de unităţi (+41,6%), confirmând o dată în plus poziţia companiei de principal furnizor mondial al mobilităţii electrificate premium. Automobilele electrificate joacă un rol din ce în ce mai mare în vânzările totale ale BMW Group: în octombrie, 18,4% din vânzările BMW Seria 5 Sedan şi 23,1% din cele ale BMW Seria 2 Active Tourer au fost variante plug-in hybrid.

Compania se aşteaptă ca în 2025 aibă cel puţin 25 de automobile electrificate în portofoliul de modele, dintre care 12 vor fi cu propulsie integral electrică.

La finalul acestei luni, în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles, compania va sărbători premiera mondială pentru public a foarte aşteptatului iNEXT Vision Vehicle.

 Comentarii
Inchide