Cristian Prichea, 34 de ani, preia funcţia de director general al Ford România

Autor: Vlad MIRONESCU 22 apr. 2019 Știri auto
Cristian Prichea, 34 de ani, preia funcţia de director general al Ford România

Cristian Prichea, 34 de ani, a preluat funcţia de director general al Ford România – Compania Naţională de Vânzări, funcţie prin care el conduce direct activitatea de import şi vânzări pe piaţa auto locală. Este pentru pri­ma dată de la preluarea activităţii de import şi vânzări de către Ford România când funcţia de director general este de­ţinută de un român.

Attila Szabo, care a condus Ford România în ultimii trei ani şi patru luni, a preluat funcţia de director general pentru Ford Ungaria şi Ford Cehia.

Cristian Prichea este inginer economist în domeniul me­­canicii, absolvent al Universităţii Politehnica Bucu­reşti, şi lucrează pentru Ford România încă din august 2010. Din 2016 şi până în prezent, Cristian a lucrat pentru Ford Eu­ropa, la sediul din Köln, Germania, în ca­drul Departa­men­tului de Coordonare a Vânzărilor Ford la nivel european.

Acesta se va adăuga producţiei actualului model EcoSport şi motorului de 1.0 l EcoBoost. Investiţia totală a Ford în România se ridică la aproximativ 1,5 miliarde de euro, dintre care 200 de milioane de euro au fost investiţi pentru a susţine producţia noului Puma.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide